Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

TrashRP @kocvin

HyperkoCZ

Hráč

3
19.1.2025 21:15, naposledy upraveno 19.1.2025 21:16 uživatelem HyperkoCZ

Ahoj, před 5 minuty jsem dostal ban který bych si rád obhájil. S kamarádem jsme jezdili elektrické vedení a vzali jsme zakázku a odjížděli jsme a kamarád skočil přes horu a narazil do jiného auta, injuries jsme si dobře zaerpili a vlastně vše jsme dobře zaerpili injuries dostačující a RP celkově dostatečné, nevidím tam někde žádný trash a po minulém banu taktéž za trash jsem se tomuto problému snažil vyhnout a s tím že jsem si tam zaerpil bouchnutí do palubovky je i normální věc co se může stát ty pásy můžou mít někdy poruchu a nemusí reagovat jako vždy u dost lidí jsem toto samozřejmě viděl a nedostali žádný trest a myslím si že to bylo normální RP a žádny trash proto bych požádal o zkracení trestu z 30h aspoň na 24h byl bych rád kdyby mi kocvin vyšel vstříc a zkrátil mi ban o 6h nemám k tomu co jiného dodat předem děkuji. Počítám s tím že unban nedostanu ale myslím si že zkrácení trestu z 30h na 1 den by jít mohlo.

19.1.2025 21:45, naposledy upraveno 20.1.2025 11:07 uživatelem kocvin

Ahoj, neříkám že je to nemožné, ale je to velmi nepravděpodobné aby měl mechanismus pásu poruchu. A i kdyby, tak by sis to musel řádně pomocí /do a /chance zaRPit a pokud by ti to vyšlo, mohl bys to tvoje bouchnutí o palubku použít. Nic takového se ale nestalo a proto si dostal ban. 

Ono je totiž strašně jednoduché si několikrát za hodinu zaRPit /me jebl se a pokračovat vesele dál. Kdybyste si jednou ty injures zaRPili pořádně i s nějakým delším léčením, tak byste možná i zvážili jestli budete dál jezdit tak jak jezdíte a skákat přes hory do aut, nebo si budete zdraví svých postav trošku více vážit a začnete jezdit jako lidi.  Ban si pěkně přečkej a snad si z něj i něco vezmeš.