Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o změnu příjmení

EmposOfc

Hráč

43
21.1.2025 16:58

Podatel: Enid Dimitrijevova

Věc: Žádost o změnu příjmení

Odůvodnění: Narodila jsem se jako Enid Wenger a toto příjmení jsem získala po otci. Po uzavření registrovaného partnerství s mou bývalou partnerkou jsem přijala její příjmení a byla jsem vedena pod jménem Enid Dimitrijevova. Po ukončení registrovaného partnerství si přeji nadále nenosit příjmení mé bývalé partnerky.

Rozhodla jsem se přijmout příjmení mé matky, Natsuki Sakurai, které je mi bližší. Tento krok považuji za důležitý pro svou osobní identitu.

Záměr: Žádám tímto o změnu svého příjmení z Enid Dimitrijevova na Enid Sakurai.

Přílohy: *Kopie občanského průkazu*

V případě potřeby doložení dokumentů nebo doplnění informací mě prosím kontaktujte.

S úctou,

Enid Dimitrijevova
enid.dimitrijevova@post.ic / 150000

21.1.2025 17:26, naposledy upraveno 21.1.2025 17:30 uživatelem VajkoChlpko

Adresát: Enid Dimitrijevova
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený žiadateľ,

na základe Vašej žiadosti o zmenu priezviska z Enid Dimitrijevova na Enid Sakurai Vám oznamujeme, že súd Vašej žiadosti vyhovuje.

Rozhodnutie o zmene priezviska bude zaslané na príslušný matričný úrad, ktorý zabezpečí ďalšie úradné kroky potrebné na zápis novej podoby mena a priezviska do matriky.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas