Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Neadekvátní RP INJ, FailRP, DM @marekvoe

miroslavponert

Hráč

2
21.1.2025 22:51

Ahoj,

před pár minutami jsem obdržel ban a rád bych objasnil situaci.

S kamarádem jsme jeli na motorce a RPili honičku s policisty. Vše proběhlo v pořádku, honička byla dobře zaRPená a nakonec jsme se respawnuli. Po respawnu mi zůstal status z předchozího RP, kamarád na tom byl stejně. Poté jsme čekali na příjezd policistů, kteří dorazili se zpožděním.

Mezitím se u nemocnice objevil hráč (jeho jméno si nepamatuji), který i přes viditelný status nad mou postavou nic nezaRPil a rovnou mě začal mlátit. Uvědomil jsem si, že kolem bylo asi 10 lidí, kteří mě nemají rádi (jde po nás gang, nemají rádi ve hře rodinu ponertů což já jsem součástí ) očekával jsem, že dostanu report za nonRP. Proto jsem si odebral status, zapojil se do bitky a následně si nastavil nový status (bezvědomí, KO, zlomená čelist atd.). Dále všichni tvrdí že jsem jediný mlátil ostatní okolo. Viděl jsem jak daná osoba bezdůvodně začala mlátit do 1 osoby. Poté  jsem do nikoho nemlátil. Kromě osoby, která vše začala.

Poté dorazila sanitka a situace se dále RPila bez problémů. V tu chvíli jsem tam potkal i lidi z minulé párty na serveru, kteří se vzájemně znají. Ti však tvrdili, že jsem vše začal já a že za to mohu, i když jsem se snažil situaci pouze zaRPit a zlepšit průběh. Pak přišel admin a začalo vše další. Mrzí mě že člověk, který vše začal ban nedostal.

Věděl jsem, že i tak hrozí ban, a neměl jsem moc na výběr. Kvůli tomuto hráči a lidem, kteří lžou nejen v IC, ale i v OOC, jsem dostal ban na 4 dny. Proto bych rád požádal o zkrácení trestu. Popřípadě možnost komunikace o banu.

dnes v 00:30, naposledy upraveno dnes v 00:30 uživatelem marekvoe

Ahoj, teď jsem si prošel logy k té situaci. Napíšu ti i vyjádření, které jsem ti již ve hře dokonce říkal.

To, že Vás převezla záchranka, neznamená, že tvá postava instatně přišla o všechna tvá zranění - obzvláště, když RPíš, že tvá postava má zlomená žebra a ruku. Argumentace, že sis jej zapoměl zrušit v tomto případě není na místě. Jelikož by jsi dále aspoň nějakou dobu měl RPit indispozici těchto částí tvé postavy. Rozhodně by jsi po propuštění z nemocnice nebyl schopný se s někým rvát.

Dále. Opravdu mi nepříjde pádný RolePlay důvod k započetí mlácení jiné postavy následující RP interakce. 

[Čeština] Austin Turner křičí: Tak pod curaku
[Čeština] Austin Turner křičí: Ja ti ukazu jak se mlátí v Bohnicích
[Čeština] Neznámý♂C3 říká: Mrdkooooooooooo
*Započetí DM*

Ten "člověk", který ban nedostal jak výše zmiňuješ se po tobě nerozeběhl a nezačal do tebe bez hlavy bušit. Což je na klipu jasně vidět, že jsi udělal ty. Za posledních 5 dní jsi stihl inkasovat 3 bany, proto jsem se rozhodl zvýšit tvůj trest. Zkrácení a unban zamítám