CV
Masterexamen i journalistik och medier Theodor Wallenberg Ph. D.
Základní informace
Tituly: Masterexamen i journalistik och medier a Ph. D.
Jméno a příjmení: Theodor Wallenberg
Datum narození: 07/02/1998
Místo narození: Uppsala, Švédské království
Národnost: Švédská
Občanství: San Andreas
Pohlaví: Muž
Rodinný stav: Svobodný
Kontaktní informace
Emailová schránka: theodor.wallenberg@post.ic
Telefonní číslo: 700-949
Trvalé bydliště: Obecní úřad Blueberry
Korespodenční adresa: Ubytovna Montgomery
Historie vzdělání
Středoškolské vzdělání na Kungsholmens gymnasium - Samhällsvetenskapsprogrammet, zaměření na media a komunikaci (2014 - 2017)
Bakalářské studium na Stockholms universitet - Kandidatexamen i journalistik (2017 - 2020)
Magisterské studium na Göteborgs universitet - Masterexamen i journalistik och medier (2020 - 2022)
Historie zaměstnání
Tiskový mluvčí starosty města Uppsala (2023 - 2024)
Městský zastupitel města Uppsala (2023 - 2024)
Řidič autobusu pro Dopravní podnik Blueberry (2024 - 2025)
Licence a jiná oprávnění
Řidičské oprávnění typu B
Řidičské oprávnění typu C
Jazykové dovednosti
Švédština - rodilý mluvčí
Čeština - úroveň C2
Angličtina - úroveň C1
Znalosti základů německého jazyka, norštiny a dánštiny
Motivační dopis
Vážený Nejvyšší soude San Andreas,
dovoluji si tímto vyjádřit svůj zájem o pozici referenta Nejvyššího soudu San Andreas. Díky četných zkušenostem v žurnalistice a působení ve veřejné správě jako městský zastupitel a tiskový mluvčí starosty města Uppsala mám hluboké porozumění pro fungování veřejných institucí, komunikaci s médii i prosazování transparentnosti a spravedlnosti.
Během své kariéry jsem se věnoval investigativní žurnalistice, kde jsem se zaměřoval na právní a politická témata, která formují společnost. Moje práce mě přivedla k detailní analýze legislativních procesů, právních kauz a rozhodnutí, která ovlivňují občany nejen ve Švédsku, ale i na mezinárodní úrovni. Ve funkci městského zastupitele jsem získal cenné zkušenosti s tvorbou politik, správou veřejných financí a legislativním procesem, zatímco jako tiskový mluvčí starosty jsem měl na starost strategickou komunikaci, krizový management a reprezentaci města na veřejnosti.
Mé schopnosti spočívají především v precizní analýze informací, kritickém myšlení a efektivní komunikaci, které považuji za klíčové pro výkon funkce v právním prostředí. Díky znalostem švédského i mezinárodního práva, veřejné správy a médií věřím, že bych mohl být cenným přínosem pro Nejvyšší soud San Andreas.
Budu velmi rád za možnost osobního pohovoru, kde bych mohl detailněji představit své zkušenosti a motivaci. Děkuji za zvážení mé žádosti a těším se na případnou spolupráci.
S úctou,
Masterexamen i journalistik och medier Theodor Wallenberg, Ph. D.
Pozice, o kterou se ucházím: Referent
Odesláno na adresu Nejvyšší soud San Andreas, Las Venturas 1154

CV
Masterexamen i journalistik och medier Theodor Wallenberg Ph. D.
Základní informace
Tituly: Masterexamen i journalistik och medier a Ph. D.
Jméno a příjmení: Theodor Wallenberg
Datum narození: 07/02/1998
Místo narození: Uppsala, Švédské království
Národnost: Švédská
Občanství: San Andreas
Pohlaví: Muž
Rodinný stav: Svobodný
Kontaktní informace
Emailová schránka: theodor.wallenberg@post.ic
Telefonní číslo: 700-949
Trvalé bydliště: Obecní úřad Blueberry
Korespodenční adresa: Ubytovna Montgomery
Historie vzdělání
Středoškolské vzdělání na Kungsholmens gymnasium - Samhällsvetenskapsprogrammet, zaměření na media a komunikaci (2014 - 2017)
Bakalářské studium na Stockholms universitet - Kandidatexamen i journalistik (2017 - 2020)
Magisterské studium na Göteborgs universitet - Masterexamen i journalistik och medier (2020 - 2022)
Historie zaměstnání
Tiskový mluvčí starosty města Uppsala (2023 - 2024)
Městský zastupitel města Uppsala (2023 - 2024)
Řidič autobusu pro Dopravní podnik Blueberry (2024 - 2025)
Licence a jiná oprávnění
Řidičské oprávnění typu B
Řidičské oprávnění typu C
Jazykové dovednosti
Švédština - rodilý mluvčí
Čeština - úroveň C2
Angličtina - úroveň C1
Znalosti základů německého jazyka, norštiny a dánštiny
Motivační dopis
Vážený Nejvyšší soude San Andreas,
dovoluji si tímto vyjádřit svůj zájem o pozici referenta Nejvyššího soudu San Andreas. Díky četných zkušenostem v žurnalistice a působení ve veřejné správě jako městský zastupitel a tiskový mluvčí starosty města Uppsala mám hluboké porozumění pro fungování veřejných institucí, komunikaci s médii i prosazování transparentnosti a spravedlnosti.
Během své kariéry jsem se věnoval investigativní žurnalistice, kde jsem se zaměřoval na právní a politická témata, která formují společnost. Moje práce mě přivedla k detailní analýze legislativních procesů, právních kauz a rozhodnutí, která ovlivňují občany nejen ve Švédsku, ale i na mezinárodní úrovni. Ve funkci městského zastupitele jsem získal cenné zkušenosti s tvorbou politik, správou veřejných financí a legislativním procesem, zatímco jako tiskový mluvčí starosty jsem měl na starost strategickou komunikaci, krizový management a reprezentaci města na veřejnosti.
Mé schopnosti spočívají především v precizní analýze informací, kritickém myšlení a efektivní komunikaci, které považuji za klíčové pro výkon funkce v právním prostředí. Díky znalostem švédského i mezinárodního práva, veřejné správy a médií věřím, že bych mohl být cenným přínosem pro Nejvyšší soud San Andreas.
Budu velmi rád za možnost osobního pohovoru, kde bych mohl detailněji představit své zkušenosti a motivaci. Děkuji za zvážení mé žádosti a těším se na případnou spolupráci.
S úctou,
Masterexamen i journalistik och medier Theodor Wallenberg, Ph. D.
Pozice, o kterou se ucházím: Referent
Odesláno na adresu Nejvyšší soud San Andreas, Las Venturas 1154