Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[N-010] Výberové konanie na pracovníkov súdu

zeldinko

Hráč

53
22.1.2025 12:00, naposledy upraveno 22.1.2025 12:01 uživatelem zeldinko

NEJVYŠŠÍ SOUD SAN ANDREAS

Oznámenie Najvyššieho súdu

o vyhlásení výberového konania na pracovníkov súdu

Vyhlasujeme výberové konanie na pracovníkov súdov, konkrétne na pozície:

Sudca:
Náplň práce: Rozhodovanie v právnych veciach proti rozhodnutiam nižších súdov, kontrola rozsudkov nižších súdov, výklad práva a tvorba judikatúry, príprava písomných rozhodnutí.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, prax v právnej oblasti, vek najmenej 30 rokov, bezúhonnosť.

Asistent sudcu:
Náplň práce: Príprava podkladov pre sudcu, asistencia pri súdnych konaniach.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v právnom odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

Referent:
Náplň práce: Komunikácia so štátnymi inštitúciami, médiami a verejnosťou, odpovedanie na otázky občanov, vydávanie tlačových správ o činnosti súdu.
Požiadavky: Vysokoškolské vzdelanie v akomkoľvek odbore, vek najmenej 21 rokov, bezúhonnosť.

V prípade záujmu o niektorú z uvedených pozícií zašlite dopis na adresu:

Najvyšší súd San Andreas, Las Venturas 1154
(( odpoveď na tento príspevok ))

Dopis musí obsahovať štruktúrovaný životopis, motivačný list a názov pozície, o ktorú sa uchádzate.

Vyhodnocovanie prihlášok podaných uchádzačmi sa bude realizovať priebežne, pričom jeho tempo bude závisieť od počtu prihlásených uchádzačov. Výsledky hodnotenia budú vždy verejné.

Madeleine Murray, J.D.

Predsedníčka Najvyššieho súdu San Andreas

dnes v 17:23, naposledy upraveno dnes v 17:25 uživatelem Zchovankyo

Curriculum vitae
Brynjar Borsteinsson, J.D.

Základní informace

Titul: Juris doctor
Jméno: 
Brynjar
Příjmení: 
Borsteinsson

Místo narození: 
Akureyri, Iceland. 
Datum narození: 
06/02/70
Národnost:
 Islandská
Státní občanství: 
San Andreas

Pohlaví: 
Muž
Rodinný stav: 
Vdovec

Kontaktní informace

Telefonní číslo: 
737-810
E-mailová adresa: 
brynjar.borsteinsson@post.ic
Trvalé bydliště: 
Blueberry city hall, San Andreas.
Korespondenční adresa: 
Palomino Creek Motel, p. č. 11, Palomino Creek, San Andreas.

Jazykové dovednosti

· Islandština - rodilý mluvčí
                · Český jazyk - Jazykový stupeň C2
                · Anglický jazyk - Jazykový stupeň C2

Dosažené vzdělání

Akureyri Comprehensive College, Hringteigur 2, 600 Akureyri, Iceland.
1985 - 1989 - Maturitní vysvědčení.

Lögberg, Sæmundargata 8, 101 Reykjavík, Iceland.
1989 - 1994 - Vysokoškolský diplom.

University of Iceland, Sæmundargata 2,102 Reykjavík, Iceland.
1994 - 1997 - Three-year doctoral programm (J.D.), University of Iceland.

University of Iceland, Sæmundargata 2,102 Reykjavík, Iceland.
1997 - Rigorous examination.

Pracovní zkušenosti

OPUS lögmenn, Austurstræti 12a, 101, 101 Reykjavík, Iceland.
1997 - 2002 - Advokát. 

Hæstiréttur Íslands, Lindargata 2, 101 Reykjavík, Iceland.
2002 - 2006 - Státní zástupce. 

Hæstiréttur Íslands, Lindargata 2, 101 Reykjavík, Iceland.
2006 - 2021 - Soudce.

Licence

Řidičské oprávnění skupiny B

Motivační dopis

dovoluji si předložit svou žádost o jmenování na pozici soudce Nejvyššího soudu San Andreas. Po více než dvaceti letech právní praxe, včetně patnáctiletého působení jako soudce Nejvyššího soudu Islandu, cítím, že mohu svými zkušenostmi a odborností přispět k výkonu spravedlnosti v této zemi. Svou právnickou dráhu jsem zahájil na University of Iceland, kde jsem získal titul Juris Doctor a složil rigorózní zkoušku. Následně jsem pracoval jako advokát v právní kanceláři OPUS lögmenn v Reykjavíku, kde jsem se věnoval široké škále případů, od občanského po trestní právo. Poté jsem se stal státním zástupcem u Nejvyššího soudu Islandu, kde jsem měl možnost pracovat na významných kauzách ovlivňujících výklad ústavního práva a zásad právního státu. V roce 2006 jsem byl jmenován soudcem tohoto soudu, kde jsem strávil patnáct let rozhodováním o klíčových právních otázkách. Během své kariéry jsem si osvojil hluboké porozumění právním principům a důležitosti nezávislosti soudní moci.
Věřím, že právě důslednost, nestrannost a pečlivé zvažování všech aspektů každého případu jsou klíčové hodnoty soudce, a tyto principy jsem vždy zastával ve své praxi. Mé znalosti ústavního, trestního i občanského práva, spolu s mezinárodními právními zkušenostmi, mohou být přínosem pro Nejvyšší soud San Andreas. Plynně ovládám islandštinu, češtinu i angličtinu, což mi umožňuje pracovat s právními dokumenty v různých jazycích a efektivně komunikovat v multikulturním právním prostředí. Jako soudce jsem vždy prosazoval rovnost před zákonem, ochranu základních práv a důslednou aplikaci právních norem. Mým cílem je sloužit spravedlnosti s nejvyšší možnou mírou integrity, profesionality a respektu k právnímu řádu San Andreas. Pokud budu mít možnost ucházet se o tuto pozici, rád představím svou vizi osobně a odpovím na případné dotazy.

Pozice o kterou žádám: Soudce nejvyššího soudu.
Adresováno na Nejvyšší soud San Andreas, 
Las Venturas 1154

Toto téma právě čte 1 uživatel: Mono