Curriculum vitae
Brynjar Borsteinsson, J.D.
Základní informace
Titul: Juris doctor
Jméno: Brynjar
Příjmení: Borsteinsson
Místo narození: Akureyri, Iceland.
Datum narození: 06/02/70
Národnost: Islandská
Státní občanství: San Andreas
Pohlaví: Muž
Rodinný stav: Vdovec
Kontaktní informace
Telefonní číslo: 737-810
E-mailová adresa: brynjar.borsteinsson@post.ic
Trvalé bydliště: Blueberry city hall, San Andreas.
Korespondenční adresa: Palomino Creek Motel, p. č. 11, Palomino Creek, San Andreas.
Jazykové dovednosti
· Islandština - rodilý mluvčí
· Český jazyk - Jazykový stupeň C2
· Anglický jazyk - Jazykový stupeň C2
Dosažené vzdělání
Akureyri Comprehensive College, Hringteigur 2, 600 Akureyri, Iceland.
1985 - 1989 - Maturitní vysvědčení.
Lögberg, Sæmundargata 8, 101 Reykjavík, Iceland.
1989 - 1994 - Vysokoškolský diplom.
University of Iceland, Sæmundargata 2,102 Reykjavík, Iceland.
1994 - 1997 - Three-year doctoral programm (J.D.), University of Iceland.
1997 - Rigorous examination.
Pracovní zkušenosti
OPUS lögmenn, Austurstræti 12a, 101, 101 Reykjavík, Iceland.
1997 - 2002 - Advokát.
Hæstiréttur Íslands, Lindargata 2, 101 Reykjavík, Iceland.
2002 - 2006 - Státní zástupce.
2006 - 2021 - Soudce.
Licence
Řidičské oprávnění skupiny B
Motivační dopis
dovoluji si předložit svou žádost o jmenování na pozici soudce Nejvyššího soudu San Andreas. Po více než dvaceti letech právní praxe, včetně patnáctiletého působení jako soudce Nejvyššího soudu Islandu, cítím, že mohu svými zkušenostmi a odborností přispět k výkonu spravedlnosti v této zemi. Svou právnickou dráhu jsem zahájil na University of Iceland, kde jsem získal titul Juris Doctor a složil rigorózní zkoušku. Následně jsem pracoval jako advokát v právní kanceláři OPUS lögmenn v Reykjavíku, kde jsem se věnoval široké škále případů, od občanského po trestní právo. Poté jsem se stal státním zástupcem u Nejvyššího soudu Islandu, kde jsem měl možnost pracovat na významných kauzách ovlivňujících výklad ústavního práva a zásad právního státu. V roce 2006 jsem byl jmenován soudcem tohoto soudu, kde jsem strávil patnáct let rozhodováním o klíčových právních otázkách. Během své kariéry jsem si osvojil hluboké porozumění právním principům a důležitosti nezávislosti soudní moci.
Věřím, že právě důslednost, nestrannost a pečlivé zvažování všech aspektů každého případu jsou klíčové hodnoty soudce, a tyto principy jsem vždy zastával ve své praxi. Mé znalosti ústavního, trestního i občanského práva, spolu s mezinárodními právními zkušenostmi, mohou být přínosem pro Nejvyšší soud San Andreas. Plynně ovládám islandštinu, češtinu i angličtinu, což mi umožňuje pracovat s právními dokumenty v různých jazycích a efektivně komunikovat v multikulturním právním prostředí. Jako soudce jsem vždy prosazoval rovnost před zákonem, ochranu základních práv a důslednou aplikaci právních norem. Mým cílem je sloužit spravedlnosti s nejvyšší možnou mírou integrity, profesionality a respektu k právnímu řádu San Andreas. Pokud budu mít možnost ucházet se o tuto pozici, rád představím svou vizi osobně a odpovím na případné dotazy.
Pozice o kterou žádám: Soudce nejvyššího soudu.
Adresováno na Nejvyšší soud San Andreas,
Las Venturas 1154
Curriculum vitae
Brynjar Borsteinsson, J.D.
Základní informace
Titul: Juris doctor
Jméno: Brynjar
Příjmení: Borsteinsson
Místo narození: Akureyri, Iceland.
Datum narození: 06/02/70
Národnost: Islandská
Státní občanství: San Andreas
Pohlaví: Muž
Rodinný stav: Vdovec
Kontaktní informace
Telefonní číslo: 737-810
E-mailová adresa: brynjar.borsteinsson@post.ic
Trvalé bydliště: Blueberry city hall, San Andreas.
Korespondenční adresa: Palomino Creek Motel, p. č. 11, Palomino Creek, San Andreas.
Jazykové dovednosti
· Islandština - rodilý mluvčí
· Český jazyk - Jazykový stupeň C2
· Anglický jazyk - Jazykový stupeň C2
Dosažené vzdělání
Akureyri Comprehensive College, Hringteigur 2, 600 Akureyri, Iceland.
1985 - 1989 - Maturitní vysvědčení.
Lögberg, Sæmundargata 8, 101 Reykjavík, Iceland.
1989 - 1994 - Vysokoškolský diplom.
1994 - 1997 - Three-year doctoral programm (J.D.), University of Iceland.
1997 - Rigorous examination.
Pracovní zkušenosti
OPUS lögmenn, Austurstræti 12a, 101, 101 Reykjavík, Iceland.
1997 - 2002 - Advokát.
2002 - 2006 - Státní zástupce.
2006 - 2021 - Soudce.
Licence
Řidičské oprávnění skupiny B
Motivační dopis
dovoluji si předložit svou žádost o jmenování na pozici soudce Nejvyššího soudu San Andreas. Po více než dvaceti letech právní praxe, včetně patnáctiletého působení jako soudce Nejvyššího soudu Islandu, cítím, že mohu svými zkušenostmi a odborností přispět k výkonu spravedlnosti v této zemi. Svou právnickou dráhu jsem zahájil na University of Iceland, kde jsem získal titul Juris Doctor a složil rigorózní zkoušku. Následně jsem pracoval jako advokát v právní kanceláři OPUS lögmenn v Reykjavíku, kde jsem se věnoval široké škále případů, od občanského po trestní právo. Poté jsem se stal státním zástupcem u Nejvyššího soudu Islandu, kde jsem měl možnost pracovat na významných kauzách ovlivňujících výklad ústavního práva a zásad právního státu. V roce 2006 jsem byl jmenován soudcem tohoto soudu, kde jsem strávil patnáct let rozhodováním o klíčových právních otázkách. Během své kariéry jsem si osvojil hluboké porozumění právním principům a důležitosti nezávislosti soudní moci.
Věřím, že právě důslednost, nestrannost a pečlivé zvažování všech aspektů každého případu jsou klíčové hodnoty soudce, a tyto principy jsem vždy zastával ve své praxi. Mé znalosti ústavního, trestního i občanského práva, spolu s mezinárodními právními zkušenostmi, mohou být přínosem pro Nejvyšší soud San Andreas. Plynně ovládám islandštinu, češtinu i angličtinu, což mi umožňuje pracovat s právními dokumenty v různých jazycích a efektivně komunikovat v multikulturním právním prostředí. Jako soudce jsem vždy prosazoval rovnost před zákonem, ochranu základních práv a důslednou aplikaci právních norem. Mým cílem je sloužit spravedlnosti s nejvyšší možnou mírou integrity, profesionality a respektu k právnímu řádu San Andreas. Pokud budu mít možnost ucházet se o tuto pozici, rád představím svou vizi osobně a odpovím na případné dotazy.
Pozice o kterou žádám: Soudce nejvyššího soudu.
Adresováno na Nejvyšší soud San Andreas,
Las Venturas 1154