Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vyhlášení bankrotu firmy M. B. Transport & Services kvůli výkonu trestu.

Ceboy

Hráč

22
28.1.2025 01:01, naposledy upraveno 28.1.2025 13:06 uživatelem Ceboy

Odesláno z věznice Las Payasadas - Vrchnímu soudu

Podatel:
Pablo Ochoa

Věc:
Vyhlášení bankrotu firmy M. B. Transport & Services z důvodu neschopnosti splácet státní dluh.

Odůvodnění:
Podávám žádost o vyhlášení bankrotu firmy M. B. Transport & Services, kterou vlastním a vedu. V současnosti jsem ve výkonu trestu odnětí svobody na dobu 397 dní, což mi brání v aktivním řízení společnosti. Po dobu mého uvěznění došlo k mírnému nárůstu dluhů firmy, který se staly neudržitelným v době výkonu trestu. Navzdory mým snahám o udržení chodu firmy, jsem v současnosti v situaci, kdy nejsem schopný splácet vzniklé závazky vůči státu.

Záměr:
Mým cílem je požádat soud o oficiální vyhlášení bankrotu firmy M. B. Transport & Services, aby bylo možné oddělit osobní majetek od majetku firmy a minimalizovat právní následky této situace. Po vyhlášení bankrotu bych rád pokračoval v práci na obnově firmy, pokud to bude možné, a zároveň se chci vyhnout dalším právním problémům.

Přílohy:

Rozsudek S-976

341 MBT M. B. Transport & Services

dnes v 19:34

Adresát: Pablo Ochoa ((@Ceboy))
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený pán Ochoa,

Vrchný súd San Andreas po preskúmaní Vašej žiadosti dospel k rozhodnutiu, že Vaša žiadosť sa zamieta.

Právny poriadok neobsahuje žiadny právny predpis, ktorý by umožňoval oficiálne vyhlásenie bankrotu podnikateľského subjektu. Každý podnikateľ nesie plnú zodpovednosť za svoje podnikanie vrátane záväzkov voči štátu a iným stranám, s ktorými uzatvára akýkoľvek právny vzťah. 

Všetky právne následky spojené s vedením spoločnosti aj naďalej zostávajú vo Vašej kompetencii.

Augustus Carmichael, J.D.,
Predseda Vrchného súdu San Andreas