Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/zkrácení

Tulen4762

Hráč

11
29.1.2025 14:15

Zdravíčko kafíčko milý členy tohoto portálu.

dne: 28.11.2023  jsem dostal Permanentní ban 

od: @SovietDog

Tak.. jsem tu zas a chtěl bych jsem si požádat o ub žádost nebo zkrácení.

No jak se to vše stalo.. No Permanentní Ban mám za to že jsme jeli na SF mýtne  a tam mě začli okrádat byli jsme na DC muted.  Poté když začla  přesstřelka mezi mnou a jinou nelegalkou dojel kámoš a začli jsme to tam solit no poté jsem se na DC odmutl což byla nejvetší chyba a promluvil na DC kdo je to evo jestli je od nás pár sekund na to jsem to napsal na Vysílačku no.. ten záznam kde jsem metoval tak dal kamarad omylem na YT no.. No potom kvůli mě dostal borec ban našel ten záznam poslal to Sovietdogovi a v 6ráno jsem dostal perma ban.

No Chtěl bych jsem se omluvit všem  hráčum na SkimoRP. 

Omlouvám se všem hráčum na SkimoRP za to že jsem jím bud znepřijmenil RP nebo znechutil RP  Moc ze srdíčka se omlouvám..

Chtěl bych dostat nejlépe unban z důvodu toho že SkimoRP neboli spíše ArtheonRP byl první server kde jsem erpil a bavilo mě.. Za tu dobu co mam perma ban na SkimoRP mi přijde ze jsem se změnil v chování a dospěl mi přijde nebo ne jen mě ale dosti lidem. 

Skimo RP je dosti originalní RP a bavilo mě vždy mam tam skoro dva roky perma ban a mrzí mě to dosti protože mě SkimoRP naučilo dosti věci a naučilo dosti věci.  na skimu nejsou ani špatný adminy jenom já jsem si toho nevšímal a byl jsem rozmazlené dítě a když nebylo po mém tak jsem byl nasranej a hned jsem jim nadával což mě dosti mrzí a za to se moc omlouvám.. Je mi to líto že jsem byl takovej a dosti lidi si myslí že jsem furt takovej.. 

No Chtěl bych jsem se omluvit A-teamu.

Milý A-team moc ale moc se omlouvám ze srdce jak jsem vám každý den dělal tak max nervy a problémy navíc.

Byl bych moc rád kdybych dostal další šanci a mohl ukázat že jsem se fakt změnil a mohl dále erpit na serveru kde vše začlo moje RP.. byl bych moc za to rád děkuji předem za odpověd..

Prosím aby to řešil Globalní admin.

Marvoxer

Hráč

1
29.1.2025 14:26

Ahoj, tuliho moc dobre neznám ale myslím si že si unban zaslouží :)

Havliii udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
29.1.2025 18:16, naposledy upraveno 29.1.2025 18:17 uživatelem dededtror

Ahoj!

Ještě předtím než jakýkoliv admin udělá jakékoliv rozhodnutí, doporučuji mu se kouknout na YouTube Tuleně kde má videa z "kropek" které jsou docela čerstvé (1 měsíc).

Pro tebe Tuleni, kecy jako že se ze srdíčka omlouváš že jsi jak ty říkáš "znechutil" ostatním hráčům RP ti zde z mého pohledu nepomůžou (ještě když v tom "znechucování RP ostatním hráčům" pokračuješ na jiných serverech a vůbec ti to nevadí si to dát na YouTube.)

Zlosyn, out.

Tobiaskooo

Hráč

1
29.1.2025 19:33

Rpim s tulenom a dovolím si povedat ze sa zmenil a ze uz nerobi chujoviny,chce zacat znova rpit na mta a podla mna by si kazdy zaslúžil druhu sancu.

ScruffyXd

Hráč

38
29.1.2025 21:59

Tohle normálně neříkám,ale ty si zrovna hráč,co na skimu opravdu nechybí. 

29.1.2025 22:12

čau čau ahoj, k žádostem se nevyjadřuji pokud v nich nejsem zmíněný, ale co si budem... Sám člen A-teamu který ti ban udělil řekl, že se na Skimo nepodíváš už jen kvůli toho, že si porušil globální pravidlo a díky tvému "freeroam game", měl bys trošku zapřemejšlet a jít ven a nebýt u PC a zkoušet furt žádosti o UB které ti stejně neprojdou, nemluvě o tom, že jsou to ty samé akorát zkopírované žádostí z tvých minulých.

Filipkko out eah.

7.2.2025 18:03

Ahoj, jakožto globální administrátor ti povím, že jsem prošla tvoji historii a dá se v ní opravdu listovat. Ban máš zaslouženě, perma je na místě. Nemyslím si, že se tady můžeme bavit o unbanu. Zamítám.