Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - Michael

Michael

Hráč

19
2.2.2025 11:57

Zdravím komunito,

Za chvíli to budou 3 roky, kdy mi byl udělen permanentní zákaz k přístupu na váš server. Touto žádostí bych si rád zažádal o možnost odblokování přístupu, abych se mohl znova ohlédnout na serveru. Bohužel si už moc nevzpomenu, za přesně jakých okolností mi bylo zablokování uděleno, ale mohu jen předpokládat, že to bylo na základě arogance a neúcty ke členu z AT. Upřímně si myslím, že již uplynula dlouhá doba od posledního zablokování a i když to nerad píšu, tak i lidi se mohou měnit. Primárně bych se tedy chtěl omluvit dotčené osobě, tj. uživatelce Puding, od které jsem tehdy zablokování obdržel. Když se na to zpětně ohlížím, tak si uvědomuji, že i okopávání kotníků se dá řešit korektněji, než arogancí ke členovi AT.

S pozdravem,
Michael

7.2.2025 18:00, naposledy upraveno 7.2.2025 18:00 uživatelem Puding

Ahoj Míšo, já ti jednoduše řeknu, že i po těch třech letech si moc dobře pamatuji tvoje chování vůči AT. Tudíž ti to zamítnu.