Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o změnu jména a příjmení. Dimitri Losevsky

dnes v 13:49

Žadatel:
Dimitri Losevsky

Věc: Žádost o změnu jména

Vážený soude,

tímto žádám o změnu svého jména z Dimitri Losevsky na James Harrington. Důvodem této žádosti jsou opakované urážky a diskriminace, kterým jsem vystaven z důvodu svého původního příjmení. Příjmení Losevsky je často terčem rasistických komentářů a negativních narážek, což mi způsobuje osobní i profesní potíže.

Z tohoto důvodu žádám o oficiální změnu svého jména na James Harrington, které mi umožní normální fungování ve společnosti bez předsudků.

Přikládám všechny potřebné dokumenty a jsem připraven poskytnout další informace na vyžádání.

Děkuji za posouzení mé žádosti.

S úctou,
Dimitri Losevsky

dnes v 18:19

Adresát: Dimitri Losevsky
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený žiadateľ,

na základe Vašej žiadosti o zmenu mena a priezviska z Dimitri Losevsky na James Harrington Vám oznamujeme, že súd Vašej žiadosti vyhovuje.

Rozhodnutie o zmene mena a priezviska bude zaslané na príslušný matričný úrad, ktorý zabezpečí ďalšie úradné kroky potrebné na zápis novej podoby mena a priezviska do matriky.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas