Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

dominiksmetak4

Hráč

4
2.2.2025 22:31

dobrý večer, chtěl bych požádat o unban před docela dlouhou dobou jsem dostal ban ani už nevím na jak dlouho a kdy to bylo, takže jsem se chtěl zeptat zda by mohlo jít požádat o unban ( vím ban měl nějaký duvod ale už jsem se poučil)

JardaParek

Hráč

14
3.2.2025 15:05

Ahoj , Dominiku zkus si to nějak rozvést myslím že takhle ti nikdo z A-teamu neodpoví .
JardaParek

dominiksmetak4

Hráč

4
12.2.2025 09:57

to je ten problém sám už nevím za co mi ban byl udělen, už je to předce jenom delší doba od udělení banu mam pocit ze už to bude i rok a pul. 

dominiksmetak4

Hráč

4
12.2.2025 10:36

Takhle mam pocit ze mi ban byl udělen za nonrp injuries, takhle mam pocit ze to začlo tak ze jsem jel někde po dálnici začala po mě jít police, začal jsem ujíždět, po asi 20minutách ujížděni mi to padlo, hned jak mi to padlo jsem se napojil ( napojím se a okolo mě je 10 policejních aut a prostřílené všechny 4 kola. Jako takhle na každém jiném serveru je to tak že většinou když ti to padne tak policie počká než se napojí a pokračuje se v tom ale ne že mi prostřílí všechny kola a rovnou mě berou, už jsem to nevydržel jak jsem byl naštvaný tak jsem začal ujíždět i s těmi prostřelenými koly a po té my byl udělen ban. 
asi ještě + historie neříkám že jsem byl nějaké neviňátko ano měl jsem poměrně velkou banovou historii. Proto bych chtěl požádat o ten unban, myslím si ze za ten rok a půl co mam ban jsem si uvědomil ze tohle dělat nemůžu, ale zas jako na druhou stranu proste když to někomu padne na většině serveru počkají než se napojíš ale nechám to na A-team ban byl mi byl udělil dzardys 

Holysek udělil za tento příspěvek varování: Double post
13.2.2025 12:16

Ahoj dominiksmetak4,

Abych nějak začal, tak rok a půl od banu určitě neuběhl bohužel, teprve to bude rok - konec banu.. respektive zde je screen z tvého banu:

Zde máš přesně za co jsi ban dostal. Nezbývá ti ani pomalu měsíc do konce tvého banu.. můžeš vyčkat než ti vyprší.. nebo máš šanci Dzardys-ovi sepsat smysluplnou žádost o UB vyjádřit se a i omluvit se. Konec koncům záleží právě na administrátorovi ( Dzardys-ovi ) co ti ban udělil.

Dodatek: sám z tvé žádosti o UB nevidím snahu o omluvu.

S přáním krásného zbytku dne,

Jablkoo.

14.2.2025 22:24

Ahoj, do konce banu nezbývá dlouho, přečkej to. Samozřejmě od tebe očekáváme nápravu.