Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB. -Vykradení výrobní stanice/Spoluúčast na vykradení výrobní stanice.

ScruffyXd

Hráč

38
4.2.2025 11:29

Ahoj Džárdysi a ostatní co to budou číst.

Výrobní stanici sem nevykradl,neexistuje žádný log který by dokazoval,že já sem něco bral někomu z výrobní stanice,nebo z interiéru!. Suroviny se pouze uskladnily do výrobní stanice kterou vlastním s dalším hráčem. Tudíž ban si měly odnést ty,co byli v interiéru a vykrádaly si tam,já nemůžu nést odpovědnost za to,co sem neerpil,ani sem nebyl součástí toho. Stál sem jenom venku,a přihlížel,jestli tohle bereš jako spoluúčást,tak musíš rozdat ještě 3 bany,včetně toho 1 policisty který kolem projížděl,ten na tom měl asi stejnej podíl viny jako já.

Není to moc dlouhý,ale konec konců sem nic neudělal,tak nemám za co cítit vinu.

14.2.2025 22:26

Byť ses k akci aktivně hlásil jako spolupachatel, nyní se jím necítíš být. Tomu nerozumím. Ale v zásadě máš pravdu, trest ti smažu z historie.