Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zkraceni unbanu

JammieSNAAP

Hráč

2
dnes v 11:17

Omlouvám se za ty všechny potíže uvědomil jsem si že to kazim dalším lidem tu hru. Už tyhle potíže nebudu dělat už jsem si uvědomil jak hrát RPIT přečetl jsem si znovu pravidla. Tak bych rád požádal o zkrácení banu. Už se to nebude opakovat. Děkuji

dnes v 13:51, naposledy upraveno dnes v 14:29 uživatelem Filipkko

Ahoj, přikládám zde vyjádření proč nesouhlasím s tvým Un-Banem, první věc je ta, že žádost není ani obsáhlá a smysl nedává. Další věc je ta, že jsem byl obětí tvého hříchu kde si akorát trollil a to poměrně solidně kde si se dokonce vymlouval na lagy.

Zde přikládám klip: klik. zde na klipu lze vidět, jak si mi sedl do auta a následně mi ho utopil, možná to vám celé family Snaaps přijde vtipné, ale absolutně to vtipné není a co jsem si tak povšimnul, nebylo to poprvé kdo na vás něco měl, dokonce byla i arogance vůči ostatním.

Zde druhý klip: klik. kde si mě bezdůvodně umlátil obuškem do PK kde si mě načal když jsem byl v alt tabu, joinu back game a najednou vidím jak mě mlátíš, parádní, ne? Opravdu ne, já být tebou si trest přečkám celý, už jen pro to, že ti to asi nalezlo moc na mozek, ban si mohl mít určitě delší, proto si taky važ toho, že A-Team měl to slitování ti dát ban na 60 dní.

Filipkko Pís out.

E:

Toto téma právě čte 1 uživatel: Tessy