Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Navaro

Hráč

68
7.2.2025 12:31

Dobrý den, vážený admin týme

tím to bych vás chtěl požádat o udělení unbanu, prominutí zbytku trestu, který mi byl udělen za ic-ooc obchod. Udělal sem chybu které lituji a z které jsem se poučil. Tím to slibuji, že se to již nikdy opakovat nebude a od nyní již budu dodržovat pravidla tak jak jsou psána, respektovat slovo admina a v neposlední řadě i hráče. Na svou chybu jsem doplatil a část trestu již mám za sebou. Nevím co k tomu víc dodat než, že je mi to líto a znovu zkonstatovat, že takovou chybu již víckrát neudělám. Děkuji za vyjádření a přeji příjemný zbytek dne. 

Adrian888

Hráč

2
7.2.2025 14:21

Lepšie napisať žiadosť treba, toto je veľmi važne porušenie, ako keby si ukradol dobošku

Widgha udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjádřování

Korcula

Hráč

3
7.2.2025 14:52

nechcem ti nejak do toho kecať pozri si nejake ine žiadosti o unban su napisane omnoho lepšie ako ta tvoja a to ten človek dostal napr. ban za 2dní napiš to lepšie aspon na to že máš level 68 nič moc

7.2.2025 15:48

Ahoj, přečkáš si celý trest.