Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban marekvoe

Korcula

Hráč

3
8.2.2025 20:18

Zdravičko @marekvoe
Dostal som ban za DM (3 dni)
Ako to začalo?
Začalo to tak, že ja s kamošmi (Stevko Murar, Jakub Richardson) sme sa rozhodli vykradnúť bar v Palomino Creek pre nejaké drobáky.
Následne ja a Jakub Richardsonom sme si našli miesto, kde budeme campiť, dávať informácie a v najhoršom prípade strieľať (čo sa aj stalo).
Vyliezol som na strechu a dával som pozor, keď mi kamoš povedal že "KROP ICH."
Myslel som si, že je v nejakom vážnom nebezpečenstve, tak som sa postavil, zobral do rúk HK 416 a začal strieľať, ako povedal.
Nakoniec sa však ukázalo, že situácia nebola až taká vážna, a výsledkom bol ban.
Týmto by som sa chcel úprimne ospravedlniť Marekvoe za to, že som sa zachoval tak hlúpo a bez rozmýšľania som ich začal strieľať len preto, že mi kamoš povedal, aby som to urobil.

Korčula Peace 

logy

8.2.2025 21:53

Ahoj. 

Celá situace mi příjde RolePlayově velice nedostatečná. Jak to RP ohledně banky ve stylu "ruce ruce" tak následné kropení u vykrádání obchodu, které přišlo bezprostředně poté. Z tvého pohledu jsi reagoval pouze na informaci, která přišla na vysílačku, což je "Neodpovedaju mi" "Daj ich dole" "KROP ICH". To celé pouze protože kolegovi uvnitř obchodu Policisté neodpovídali na výzvy, které dával. Nepříjde mi jako správný RP důvod, vystřílet všechny policisty jen na základě toho, že neodpovídají. Možností k RP, jak to udělat jinak tam bylo dost. 

Jde tu hlavně o to, aby si RP všichni užili. Policisté, kteří dostanou z ničeho nic rozkropeno do zad si jí určitě neužijí. Vrcholem toho bylo, když jsi již mrtvého policistu v PK začal náhodně střílet do hlavy.

Na záveř tu pošlu pouze toto stanovisko od Dzardyse přesně k těmto situacím. Doporučuji pročíst. Unban ti zamítnu.