Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o výmaz rejstříku trestů.

14.2.2025 15:07

Podatel: Arianna Schultz

Věc: Žádost o výmaz rejstříku trestů.

Odůvodnění: Vážený soude,

tímto dopisem Vás žádám o výmaz rejstříku trestů. V momentální chvíli mám v rejstříku zápis o CPZ, který dle kapitána policie nemá způsobovat žádné právní problematiky, no stejně mi je způsobil. Dalšími zápisy jsou dvě pokuty, za překročení rychlosti a řízení technicky nezpůsobilého vozidla. Obě pokuty byly uhrazeny při zatčení společně s obecným ohrožením, ze kterého mě soud zprostil. Dva přestupky a informativní položka pro vrchní soud, že jsem byla v CPZ mi způsobilo to, že mne odvolávají z pozice ředitele DOCAR, byť to nejsou trestné činy a já tedy jsem TRESTNĚ bezúhonná, kongres si to nemyslí.

Záměr: Výmaz rejstříku trestů.

Přílohy: /

včera v 21:54

Adresát: Arianna Schultz (( @Zchovankyo ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážená paní Schultz,

Váš podnět jsme zpracovali a přesouváme jej do třídění. O dalších postupech budete brzy informována. Žádáme Vás nyní o trpělivost a případnou součinnost. Děkujeme za pochopení.

Cassie Ramsey, J.D.,
asistentka předsedy vrchního soudu San Andreas.