Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[134/2025] Rozhodnutí Kongresu San Andreas o odvolání ředitele DOCAR a vyhlášení výběrového řízení

16.2.2025 15:51

Kongres San Andreas

Kongres San Andreas

Rozhodnutí Kongresu San Andreas o odvolání ředitele DOCAR a vyhlášení výběrového řízení

ze dne 16.02.2025

Kongres San Andreas se rozhodl o odvolání ředitele DOCAR a o vyhlášení výběrového řízení na pozici ředitele DOCAR následovně:

I. Kongres San Andreas odvolává nynější ředitelku DOCAR - Arianna Schultz z funkce ředitelky DOCAR v souladu se zákonem č. 55/2021 zákon o činnosti DOCAR, Hlava II., §5 a) na základě rozporu se zákonem č. 5/2020 Zákon o státem financovaných organizacích, Článek 5, §15.

II. Kongres San Andreas dále vyhlašuje výběrové řízení na pozici ředitele DOCAR dnem vydáním tohoto rozhodnutí. Výběrové řízení bude ukončeno 28.02.2025.

III. Kandidát na ředitele DOCAR musí splňovat následující požadavky:

Požadavky:
- Absolutní trestní bezúhonnost,
- Zkušenosti s vedením týmu a manažerskými schopnostmi,
- Aktivní, komunikativní a zodpovědný přístup.

Přihláška musí obsahovat:
- Strukturovaný a nebo vyprávěcí životopis.
Přihláška může obsahovat:
- Motivační list.

Předseda Kongresu San Andreas Nathan Morton

Místopředseda Kongresu San Andreas John Howard

16.2.2025 17:46

Základní informace

Jméno: Marco
Příjmení: Paul
Datum narození: 24.06.1992
Místo narození: Fakultní nemocnice, Olomouc
Trvalé bydliště:  San Andreas, Fort Carson 1385
Rodinný stav: Svobodný
Kontaktní údaje: marco.paul@post.ic

Nejvyšší dosažené vzdělání:

• Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Praze - Úspěšně absolvováno s maturitou.
  • Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra v Praze - Oborem vzdělávání je Bezpečnostně právní činnost, získán titul DiS

Jazyky:

• Anglický jazyk - C2
  • Český jazyk - C2

Další informace

Oprávnění / Průkazy:  

• Řidičské průkazy: A, B, C
  • Zbrojní průkaz T1
  • Letecké průkazy: ARC, AGC, ROT
  • Typerating: Maverick, Police Maverick

Dovednosti: 

• Přizpůsobivost
  • Komunikační dovednosti
  • Organizační dovednosti
  • Pokročilá manipulace a střelba se zbraněmi typu T1
  • Pokročilá zkušenost se zacházením s zadrženými

Pracovní zkušenosti: 

2024 - Stále trvá

• ANTARES - Technik

12.01.2024 - 18.06.2024

• Zdravotnický Záchranný SborZáchranář

2022 - 2023

• DOCARDozorce (poloviční úvazek)
  • Policie San Andreas - Praporčík

MOTIVAČNÍ DOPIS

Vážení kongresmani, 

tímto dopisem bych chtěl projevit zájem o post Ředitele věznice DOCAR. 
Během své profesní minulosti jsem získal spousty zkušeností, které při působení na postu ředitele DOCAR mohu správně využít.
Jakožto bývalý člen DOCAR a Policie San Andreas jsem pevně přesvědčen, že mé dovednosti a zkušenosti jsou ideální a vhodné pro tuto pozici.
Během mého působení na postu ředitele bych chtěl pokračovat v nedokončených projektech bývalého vedení, přičemž bych se zaměřil i na zdokonalení vybavení v prostorách cel, případně i na vybudování nových prostorů pro vězně.
Jsem připraven uplatnit veškeré své dovednosti a znalosti ve prospěch státu San Andreas a věznice.

Děkuji Vám za přečtení mé přihlášky a hlavně za Váš čas, pevně věřím že vyberete toho nejlepšího kandidáta na tuto pozici. 

S přáním hezkého dne,
Marco Paul

včera v 19:51, naposledy upraveno včera v 20:07 uživatelem Killer14

Caroline Ravens

DETAILY 

Kontakty   Řidičský průkaz
234, Palomino Creek, San Andreas
caroline.ravens@post.ic
Tel. 190 000
  Řidičský průkaz skupiny A
Řidičský průkaz skupiny B
Řidičský průkaz skupiny C
Státní příslušnost
San Andreas
  Datum a místo narození
1.4.1997
Sacramento, CA, USA

PŘEDCHOZÍ ZAMĚSTNÁNÍ 

Ředitel vězeňské služby, Vězeňská služba San Andreas, Las Payasadas
2024

Technik, ANTARES
2022 - SOUČASNOST

Personalista, Walker & Carlsson, Blueberry
2022 - 2022

Police Officer, Devonshire Community Police Station, Los Angeles
2019 - 2021

TSA Officer, Transportation Security Administration, Los Angeles
2018 - 2019

VZDĚLÁNÍ 

The Graphics Design School, West Hollywood, CA
2014 - 2018

DOVEDNOSTI 

Komunikace
--------------------------
    Počítačové znalosti
Management
    Týmová práce
Mezilidské dovednosti

KONÍČKY 

Cyklistika, jogging, plavání, cvičení, hudba, auta, baseball

JAZYKY 

Čeština - C2
Španělština - C1
Ruština - B2

PRŮKAZY 

Zbrojní povolení T1

Vážení členové Kongresu, tímto opětovně projevuji zájem ucházet se o post ředitele DOCARu.

Jmenuji se Caroline Ravens, narozená 1.4.1997 v Sacramentu, Spojené státy americké. Vystudovala jsem střední odbornou školu s maturitním vysvědčením, se zaměřením na web a grafický design, aktuálně se spíše zaměřuji na administrativu, která mě hodně naplňuje.

Moje cesta mě vedla různými pozicemi a oblastmi, kde jsem si osvojila potřebné zkušenosti, znalosti a schopnosti na efektivní vedení a zlepšování Vězeňské služby San Andreas.

V loňském roce jsem pracovala jako členka v rámci vedení Vězeňské služby San Andreas. Přecházela jsem od nejnižších příček sboru až po ředitele vězeňské služby. Tyto zkušenosti mi umožnily získat hluboké porozumění pro komplexnost práce, se kterou se vězeňský systém setkává, včetně řízení bezpečnosti ústavu, transportů odsouzených a personálního managementu.

V poslední době jsem byla zodpovědná za komplexní řízení vězeňského zařízení, jakožto zástupce ředitele vězeňské služby. Aktivně jsem se zabývala administrativou, především pro udržení aktuálnosti materiálů, nebo webových stránek, řízení velitelů sekčních oddělení a především zastupování bývalého ředitele Mayerse.

Věřím, že otevřená a transparentní komunikace je klíčem k úspěchu v jakékoli vedoucí pozici, zejména v prostředí, které vyžaduje vysokou úroveň důvěry a spolupráce.

Moje vize pro Vězeňskou službu San Andreas je vytvořit prostředí, které nejen zajišťuje bezpečnost, ale také podporuje reintegraci vězňů do společnosti. Chci využít svých zkušeností a dovedností k zavedení nových řešení, která přinesou pozitivní změny a zvýší efektivitu organizace.

Jsem přesvědčena, že můj profesionální profil a odhodlání odpovídají požadavkům této pozice. Věřím, že mé zkušenosti, znalosti a chuť k této práci mi umožní úspěšně vést a zlepšovat sbor.

Děkuji vám za zvážení mé žádosti a těším se na příležitost.

S pozdravem,

Caroline Ravens