Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban nebo zkrácení

dikobras

Hráč

23
16.2.2025 21:34

Zdravím ty kteří tohle čtou a hlavně SovietDoga. Chtěl bych tímto požádat o unban nebo zkrácení trestu. Aby jsme si vysvětlily kvůli čemu jsem byl obviněn, bylo to tak že jsem od SovietDoga dostal zákaz ilegálu který jsem dalo by se říct dodržel. Ban jsem dostal za to že moji 2 kamarádi šli okrádat do dolů, já tam byl moment předtím než do dolů šli okrádat a taky moment potom co se okrádající odpojil z RP akce, tudíž jsem tam nebyl když samotné okrádání probíhalo, taky SovietDog viděl screen kde držím KAC PDW ale KAC PDW nebylo moje a samotná fotka sloužila jako legrace a bylo to pouze na fotku a ne na žádné jiné účely. Skimo hraju dalo by se říct skoro každý den a je to jediná hra kterou dokážu hrát delší dobu protože mě baví, chtěl bych zpátky na skimo abych mohl RPit s kamarádi a samozřejmě celou komunitou. Osobně se omlouvám za to za co mi ban byl udělen, už to neudělám a velice rád bych se vrátil na skimo. Myslím že ten důvod nebyl až tak závažný a neřekl bych že to je přímo porušení zákazu ilegálu, proto žádám o unban.

Předem se omlouvám za pravopisné chyby které se v téhle žádosti objeví.

dikobras out.

18.2.2025 16:55

Mi stále jenom nesedí ty tvoje příběhy. Tvá postava co vím, tak je převážně ilegálního působení. Držíš v ní zbraň, kterou jsi vzal pro "legraci" a ještě jsi stál opodál, když měl tvůj kolega, (který mimochodem měl též zákaz) někoho jít okrádat. Už jsem ti to psal a napíšu ti to ještě jednou aby jsi to pochopil. Smyslem tohoto zákazu je aby se problémový hráči jako ty, co dostatečně neovládají tento druh RP, vyzkoušeli něco jiného a tím si své RP zlepšili a předešli problémům. Tohle je RolePlay server a ne žádný "Krop na vše co se hybe server", takový server se potom nazývá Deathmatch, pokud jsi spíše týmový hráč, můžeš zkusit i Team Deathmatch, ale tady ti to nevyjde. Zde jsi na RP a jestli chceš RPit ilegal, tak své RP musíš mít na skvělé úrovni a to ty nemáš. Proto jsi obdržel zákaz a když jsi jej porušil, tak i ban který si přečkáš celý a takhle to půjde dál a dál. Kdy ty bany budou větší a větší. Tudíž máš nyní čas se rozmyslet co budeš po banu dělat. Jak jsem řekl, ban ti zůstává. Tuhle žádost zamítám a zavírám.