Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o zkrácení banu - rokoto

RoKoTo989

Hráč

17
18.2.2025 21:48

Čau ahoj,

Jsem tu s další žádostí o unban. Předpokládám, že za co jsem ban dostal je vám již známo.. tak se do toho dáme

Ban jsem dostal téměř před rokem, a myslím si, že jsem si určitě uvědomil všechny ty kraviny co jsem dělal. Hlavně ty, za které mám ban, bylo to ode mne sobecké a neuvědomil jsem si, že jsem tím mohl zkazit RP né jednomu z vás, za což bych se rád znovu omluvil. Dále bych se tu chtěl omluvit všem adminům kteří mě museli řešit ať už ve hře, nebo v debatě ohledně mého unbanu. 

Dnes však nedávám unban pro globální AT ale přímo pro @Dzardys . Rád bych o zkrácení banu, nežádám si tu žádné zkrácení typu týden nebo dva, dokonce by mi stačilo pár hodin, a to z důvodu toho, abych se nemusel napojovat do hry o půlnoci (kuli majetku atd.) když jdu další den do školy. Doufám pane, že máte pochopení, a vyhovíte mi. 

Za mě to je asi vše, mohl bych tu psát do nekonečna co jsem vše spackal, ale myslím si, že žádostí už jsem napsal tolik, že vám to je všem jasný, a tím pádem to není třeba. 

Tak snad brzo na serveru. 

váš rokoto

dnes v 01:41

Ahoj, není to obvyklé, ale zásadní rozdíl v tom nebude. Navíc při vlastní snaze by ses napojit dokázal, ale školu považuji za daleko důležitější než nějaký virtuální majetek, o který stejně jednou trvale přijdeš s koncem serveru, který je zatím samozřejmě v nedohlednu. Abych tu jako vocas nepočítal do detailu každou hodinu, ban ti skončí přesně za pět dní, z mé strany se ale nejedná o stanovení precedentu pro obdobné situace. Doufám, že se mi takový ústupek nevymstí.