Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadost o unban Widgha Bezdůvodné bourání (DM) (12 hodin)

19.2.2025 21:30

sup, žiadam o unban za

dnes v 21:04 Kafla Widgha Bezdůvodné bourání (DM) (12 hodin)

neviem ake bezdovodne buranie,nebudem tu spisavat 5000 riadkove žiadosti, napišem to rychlo, jednoducho moja verzia, šli sme s crusaderom (autom) z hoodu, boli sme  v mg, jeden v mercedesu na nas zakryčal že mu mam pohulit išiel preč, ja som si zapametal jeho auto, potom som asi o 5 minut ho stretol zase, a ramol som ho, čiže si myslim že borec v tom mercedesu porušil gangfear, uričte v irl by kričal nejakej partii kde su 4ja v maske že nech mu pohulia.. logy posielam tu:

dalši pripad: za ktorý som dostal asi ban, boli sme v mg a nejaky typek z raptoru začal pisat že bež ty nulo, koho ramuješ

mrdko z ničoho nič, tak som nabural aj do jeho auta, a potom som dostal ban :DD funny. dalši log:

@Widgha

včera v 02:00, odstraněno dnes v 01:12 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
včera v 12:01, naposledy upraveno včera v 12:11 uživatelem Kafla

co pises mi tu je to vsetko ic vec, cely cas som ti vsetko ic nakecal aby som ta len potom mohol vyšukat a mne sa to po 2h hodinach podarilo, to ze som ti ic nakecal ze viem kde mas vyrobku ze ta poznam ze idu po tebe benga je vsetko picovina nechapem preco to tahas do ooc a do mojej ziadosti o unban :DDD, ziadnu jessicu neznam TY si mi zacal o nej pisat jaka to bola devka mesta a ja zase som sa len pridal do tej teamy a povedal som ze ju poznam coz bola zase picovina:

dokazy z logach co som ti ic povedal a jak sa mi podarilo ta zmanipulovat: tak sme sa spoznali :

@Dzardys

takže všetko som ic vymslel len aby som ta zmanipuloval a vyšukal coz sa mi nakoniec podarilo :)

braško musis vediet jak, co si raklo... ziadneho Leitona nepoznam ty si mi sam napisal že si mam vybrat medzi Olkarom a Leitonom a ja zase som si vymyslel a som ti povedal ze to je letion :) musis vediet jak:

kafla out.

Space

Hráč

3
včera v 12:40

Vyjádření k hráči Kalfa

Ahoj Kalfa,

rád bych se vyjádřil k tomu, co jsi o mně napsal, konkrétně k údajně porušenému gangfearu.

Za prvé, vůbec netuším IC, že jsi členem nějakého gangu. Pokud jde o situaci, kdy jsem ti řekl pohul, ano, to byla IC reakce na tvoje chování – neustále vyvoláváš zbytečné spory mezi hráči a PSA, což podle mě není v pořádku. Nicméně to už je tvoje věc.

Dále jsi mě několikrát naboural a pokaždé ses vymlouval na lagy. Ze začátku jsem tomu věřil, ale když jsem viděl, že to děláš opakovaně i u ostatních hráčů, rozhodl jsem se tě nahlásit. Kdybych měl všechny klipy, které dokazují, co děláš, poslal bych ti je sem. Nicméně mám alespoň klip ze včerejška, který sem vložím, aby ostatní hráči viděli, jak se chováš.

Kromě toho opakovaně narážíš do hráčů, včetně mě, aniž bys k tomu měl jakékoliv RP nebo status, a následně jednoduše odjíždíš pryč, jako by se nic nestalo. Pokud se pak vymlouváš na lagy, nepovažuji to za férové ani odpovědné chování.

Možná za toto vyjádření dostanu varování, ale napsal jsem ho jen proto, že mi nepřijde správné, jak se chováš, a nelíbí se mi, že se zde snažíš obhajovat, jako bys nic neudělal.

To je vše, co jsem chtěl říct.

Zde k tomuto máte klip: https://streamable.com/r9s35z

včera v 12:43, odstraněno včera v 12:48 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
včera v 16:03

Dovolím si to zde zavřít, kvůli globálnímu banu hráče.