Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ziadost o unban za "troll rp"

včera v 22:21

sup, žiadam o unban co som dostal od @Wright za troll rp, neviem čo som trollil, len som išiel okolo audinou a všimol som si spor medzi bielymi a čiernymi kedže rpim čiernu rasu, tak som tam šiel a nechcel som to nechat len tak.. nasledne mi tam iceckovo nadavali jaka som čierna mrdka a tieto reči debylnich 12 ročnych hračov... tak iceckovo som bol nasraný a začal som nadavat každemu a aj som tam buchol po zadku jednu slečnu.. nasledne ma prehladal cajt mi povedal že mam ist svojou cestou tak som šiel a dostal som ban... vobec nerozumiem tomu @Wright

včera v 22:30

čau ahoj @CallMeProcko,

Jsem daný hráč aka Sajmon Deabello, abych ti objasnil za co si Ban dostal, bylo to i na zvážení Wrighta který postoupil za mě férově, aby si pobíhal a nadával na policisty a pak utekl mi přijde celkem nevhodné, co si budem slečnu co si IC plácl (@Brupiskot) po zadku mi taky nepřišlo nevhodné možná ve vašem "hoodu" jak jej nazýváte to tak máte ale na veřejnosti to asi úplně neuděláš.. utekl si a policista tě naháněl a poté opřel o stěnu kde si na něj stále nadával a neustále měl připomínky které nebylo vhod.

Přesouváme se tedy k omluvě kterou si již měl pronést samozřejmě v IC světě, načež si začal utíkat pak si až dostal ban, uvážení na Wrightově straně bylo tak jak mělo, za mě si to trollil celou tu dobu co jsi tam přišel a začal poměrné nehezky nadávat.

Taky bych byl rád kdyby si můj věk nezveřejňoval přestože si se sekl o něco málo, i tak si myslím že ve své hlavě toho mám více jak ty, abych chodil na skimo jen tak pro srandu a začal tam bůh ví co předvádět mi nepřijde jako styl RP.

(není to urážka nic proti tobě ani tak)

Přesunem se k bodu kde si zmínil "černou rasu" zase chápu, že ses zastal své strany jelikož rpíš černou rasu ale takhle to fungovat nemá, zaměřil bych se upřímně na RP mezi gangy než chodit po ulici a dělat bordel.

Filipkko pís out.

včera v 22:38

čau 14 ročny filip, aby som sa vyjadril k tebe, to že som utekal cajtovi a oprel sa až potom o stenu, je z dovodu toho lebo wright mi povedal iceckovo ze mam ist od nich preč lebo miril na mna zbranou, tak som utekol od vas preč aby som neporušil fear, a oprel sa o stenu až pri pizzerke. dalšia vec. "myslím že ve své hlavě toho mám více jak ty, abych chodil na skimo jen tak pro srandu a začal tam bůh ví co předvádět mi nepřijde jako styl RP." 

myslim si že toto jasne odpoveda tvojmu veku, až dospeješ Filip sa možeme pobavit ohladom tej ooc veci. čau a pozdravuj brata.

včera v 22:50

Čus. 

Ban jsi dostal za celkovej projev během toho RPčka. Vlastně nulovej respekt vůči všem. Začal jsi tim, že jsi přiběhl do situace u který byli tři policajti. Samozřejmě přišla nějaká smršť nadávek, doplněná neustálym odcházením během toho, co ti někdo odpovídal. Pokračoval jsi tim, že jsi šel vyloženě provokovat jednoho z policajtů, kterej něco řešil opodál. Neuposlechnul jsi několik výzev. Pak jsi se teda rozhodl dát tam někomu metr od toho policajta facku. Následovalo to, že jeden ze zúčastněnejch na tebe vytáhl zbraň. Na kterou nepřišel žádnej adekvátní fear. Akorát další odcházení od situace, během toho, co na tebe někdo třeba RPil. Pak proběhlo nějaký prohledání u tý pizzerky. Kdy na tebe zase někdo RPil a ty jsi u toho do nekonečna odcházel. Celý to působilo jako Troll RP. Ne jenom z mýho pohledu. Proto jsi ten ban logicky dostal.

včera v 22:55, naposledy upraveno včera v 22:56 uživatelem CallMeProcko

:DD netrolill som to ale dobre, to mal byt zamer rpčka sa čuduješ? ked mi tam nadavaju do čiernych, že som chcel dat facku? som sa proste iceckovo neudržal, to neni troll rp, a to že som odchadzal to som už popisal, bol som nasraný iceckovo. @Wright

dnes v 01:36

Vzhledem ke globálnímu banu uzavírám.