čau ahoj @CallMeProcko,
Jsem daný hráč aka Sajmon Deabello, abych ti objasnil za co si Ban dostal, bylo to i na zvážení Wrighta který postoupil za mě férově, aby si pobíhal a nadával na policisty a pak utekl mi přijde celkem nevhodné, co si budem slečnu co si IC plácl (@Brupiskot) po zadku mi taky nepřišlo nevhodné možná ve vašem "hoodu" jak jej nazýváte to tak máte ale na veřejnosti to asi úplně neuděláš.. utekl si a policista tě naháněl a poté opřel o stěnu kde si na něj stále nadával a neustále měl připomínky které nebylo vhod.
Přesouváme se tedy k omluvě kterou si již měl pronést samozřejmě v IC světě, načež si začal utíkat pak si až dostal ban, uvážení na Wrightově straně bylo tak jak mělo, za mě si to trollil celou tu dobu co jsi tam přišel a začal poměrné nehezky nadávat.
Taky bych byl rád kdyby si můj věk nezveřejňoval přestože si se sekl o něco málo, i tak si myslím že ve své hlavě toho mám více jak ty, abych chodil na skimo jen tak pro srandu a začal tam bůh ví co předvádět mi nepřijde jako styl RP.
(není to urážka nic proti tobě ani tak)
Přesunem se k bodu kde si zmínil "černou rasu" zase chápu, že ses zastal své strany jelikož rpíš černou rasu ale takhle to fungovat nemá, zaměřil bych se upřímně na RP mezi gangy než chodit po ulici a dělat bordel.
Filipkko pís out.
čau ahoj [user:15310],
Jsem daný hráč aka Sajmon Deabello, abych ti objasnil za co si Ban dostal, bylo to i na zvážení Wrighta který postoupil za mě férově, aby si pobíhal a nadával na policisty a pak utekl mi přijde celkem nevhodné, co si budem slečnu co si IC plácl ([user:10426]) po zadku mi taky nepřišlo nevhodné možná ve vašem "hoodu" jak jej nazýváte to tak máte ale na veřejnosti to asi úplně neuděláš.. utekl si a policista tě naháněl a poté opřel o stěnu kde si na něj stále nadával a neustále měl připomínky které nebylo vhod.
Přesouváme se tedy k omluvě kterou si již měl pronést samozřejmě v IC světě, načež si začal utíkat pak si až dostal ban, uvážení na Wrightově straně bylo tak jak mělo, za mě si to trollil celou tu dobu co jsi tam přišel a začal poměrné nehezky nadávat.
Taky bych byl rád kdyby si můj věk nezveřejňoval přestože si se sekl o něco málo, i tak si myslím že ve své hlavě toho mám více jak ty, abych chodil na skimo jen tak pro srandu a začal tam bůh ví co předvádět mi nepřijde jako styl RP.
(není to urážka nic proti tobě ani tak)
Přesunem se k bodu kde si zmínil "černou rasu" zase chápu, že ses zastal své strany jelikož rpíš černou rasu ale takhle to fungovat nemá, zaměřil bych se upřímně na RP mezi gangy než chodit po ulici a dělat bordel.
Filipkko pís out.