Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zrušení banu

ESOSOCKSYT

Hráč

4
včera v 19:10

zdravím dostal jsem ban na 4 dny za nedodání klipu při okrádání v 15:30 23.2.2025 

tímto se chci omluvit že jsem udělal to co jsem udělal a už se to nikdy nestane 

vlastně celkově se to stalo tak že jsem jel směrem z LS do SF a vjela mi do protisměru motorka otočil jsem se a chtěl jsem dotyčnou osobu seřvat (samozřejmě IC) jenže osoba zabrzdila já do ní vrazil a sletěla ze skály 

rozhodl jsem se ji ošetřit a šel jsem zjistit co se stalo a vlastně potom po chvíli se tam objevil kamarád (Olkar Rak)

tak jsme se rozhodli že osobu okrademe ptal se mě jestli to budu klipovat já mu řekl ať to klipuje on on souhlasil takže jsme vše zaerpili a odjeli jsme pryč po chvíli mě zkontaktoval admin jestli mu ukážu klip a zjistil jsem že olkar vůbec neklipoval nechci to používat jako výmluvu ale opravdu jsem to nevěděl tímto vás žádám o zrušení banu 

nebo alespoň zkrácení předem děkuji za odpověď 

včera v 21:57

Ahoj, 

před tím než začneš někoho okrádat, tak se ujisti, že to netáčíš hlavně ty sám. To, že ti někdo řekne, že to klipuje neznamená, že to tak doopravdy musí být, proto si to vždycky nahrávej hlavně sám. Logy jsi mi dodal, jak jsem tě požádal, za což ti děkuji. Historii zrovna obsáhlou nemáš, proto jsem se ti rozhodl ban zkrátit na 12 hodin. Příště se ujisti, že to opravdu natáčíš.