Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení či zrušení banu

olkar

Hráč

4
23.2.2025 20:57

(7dní) Ban za nedostatečné rp, nedodání clipu   (ban mi udělil marekvoe)

Rád bych vám tu řekl celou situaci a můj názor na samotnou situaci.

Zapl jsem hru a jel jsem na firmu Golden Group že půjdu pracovat, poté jsem si všiml Alexandry Gregorové auto tak jsem zastavil a chvíli sem nevěděl co se děje ale potom sem viděl dole pod kopcem osobu (alexandra) a motorku tak jsem přiběhl a zeptal se co se stalo, alexandra mi to vysvětlila a potom jsme se rozhodly že jí okrademe když tam byla ta možnost. Tak jsem se pustil do RP a tu už příchází 1 část banu (nedostatečné rp). Můj názor na to nedostatečné rp je takové že si myslím že jsem to zaerpil dostatečně na to aby jsem za to nedostal ban. Poté jak jsme jí okradly vše zaerpili tak jsme odjely a později kolem 6-7 mě psal marekvoe ať mu předložím clip, alexandra mi říkala ať to clipuji, tak jsem to "clipoval" ale jenže já si toho nevšiml a nakonec jsem neclipoval. Můj názor k banu nedodání clipu je takový že při okrádání jde o RP takže si myslím že logy by měly postačit ale ano mělo by se to clipovat za to se velice omlouvám i za to nedostatečné RP, už se to nebude opakovat a vždy už budu clipovat ilegal a budu si to kontrolovat jestly clipuji a rpím dostatečně. Uznávám své chybi a za ně se velice omlouvám a už se to nebude opakovat.... Mám ban cca 2 hodinky a už mi skimo chybí a byl bych rád kdyby se mi zkrátil ban alespoň o 3-4 dny. Tu kdyžtak předložím logy kdyby se na ně chtěl marekvoe nebo někdo jiný z AT-teamu podívat

https://leosight.cz/logs/zHDMRYu2O7

olkar

Hráč

4
23.2.2025 20:58

Omlouvám se za chyby jak se tak koukám je jich tam dost :D

magovec udělil za tento příspěvek varování: Doublepost

kubikulax

Hráč

14
23.2.2025 21:58

S dovolením se k téhle žádosti o Unban vyjádřím :) I když se moc nevyjadřuji. Dle mého nárok na zkrácení ti tak či tak uznán nebude, a to z několika hledisek: Zaprvé tvá Ban Historie mluví o všem, seš prostě neponaučitelný, a porušování pravidel budeš tak či tak stále porušovat. Dále mě zarazila věta "(nedostatečné rp). Můj názor na to nedostatečné rp je takové že si myslím že jsem to zaerpil dostatečně na to aby jsem za to nedostal ban" Seš na RP serveru, kde je hlavní RolePlay už tohle značí o tobě pověst toho, že si snažíte RolePlay jen zkracovat :) Dle mého ti byl ban udělen právem, a důvod na zkrácení není potřeba. Alespoň se konečně třeba naučíš pravidla :) 

olkar

Hráč

4
23.2.2025 21:59, naposledy upraveno 23.2.2025 22:04 uživatelem olkar

Ty se nevyjadřuj byl jsi tak u 2 mých rp akci :D a nejsi admin tak si tu na jednoho nehraj hele

jsem slavnej

23.2.2025 22:08, odstraněno 23.2.2025 22:09 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
23.2.2025 22:33

Ahoj,
tak zaprvé. To, že jsi si všiml jejího vozidla ti vůbec nevěřím. Zrovna jsi vylezl z vězení a hned jsi si to bez IC komunikace namířil tam. Dost mi to smrdí metou, ale nemám ti to jak prokázat.

Dále se vyjádřím k tvému RolePlayi okrádání, u kterého píšeš, že jej považuješ za dostatečné. To tě mohu ujistit, že vůbec, naopak je to jedno z nejhorších co jsem za poslední dobu viděl.

Dokonce pak sám v tom logu zmiňuješ, že nemáš náladu RPit okrádačku celý den, což už samo o sobě podkopává tvé tvrzení. Vrcholem toho všeho je, když RPíš “napřáchl se a jebl jí teleskopem”

K tomu nahrávání. Tvůj argument je naprosto k ničemu. V pravidlech se jasně píše, že to máš nahrávat, tak to prostě nahrávat budeš. Je to nejen pro kontrolu ze strany AT ale třeba také pro PSA, aby dokázali zjistit z klipu, jestli jste měli rukavice a mohou najít otisky, kde přesně jste se hýbali apod.

Doporučil bych ti ilegál spíš vůbec neRPit, protože jestli to takto půjde dál, tak stejně dostaneš zákaz ilegálu. Zaměř se na jiné oblasti RP a snaž se zlepšit. Toť má rada. Zkrácení a unban zamítám.