Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban

JammieSNAAP

Hráč

2
25.2.2025 10:20

Ahoj,

chtěl bych se omluvit za svoje chování a požádat o unban ve skimu.Vím že jsem udělal chybu a uvědomuju si že jsem tím pokazil hru nejen pro sebe ale i pro ostatní.

Co se týče zabanování porušil jsem pravidla, konkrétně jsem nevhodně RPIL a tím jsem pokazil atmosféru na serveru. Teď už si uvědomuju že jsem to měl vzít vážněji a je mi to fakt líto. Chci se opravdu zlepšit a ukázat že to nebyla jen nějaká chvilková slabost.

Hlavně se chci omluvit Filipkovi. Vím že jsem mu tím co jsem udělal hodně naštval, a opravdu mě to mrzí. Neměl jsem házet auto do vody a zabijet tě. Omlouvám se ti, Filipku, a doufám, že si někdy spolu normálně za RPIME.

A ještě k té předchozí žádosti o unban upřímně narovinu ta byla úplně špatně. Bylo to krátké nezajímalo mě to a nebylo to vůbec upřímné. Dneska to beru úplně jinak a opravdu chci dostat šanci abych to napravil a ukázal že se můžu RPIT podle pravidel.

Díky za zvážení mé žádosti budu se snažit být lepší a ukázat že si zasloužím Unban

S pozdravem

Jammie SNAAP

25.2.2025 10:21, odstraněno 25.2.2025 11:12 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
nereznavzdy udělil za tento příspěvek varování: 20) Je zakázáno odesílat příspěvky obsahující pouze souhlas/nesouhlas s prvotním tématem bez jakéhokoliv odůvodnění nebo přidané hodnoty, k prostému vyjádření souhlasu a nesouhlasu slouží reakce. Vyjímkou z tohoto pravidla jsou návrhy, u kterých jsou takovéto příspěvky jediná povolená forma "bumpování" tématu.

mikiprdel13

Hráč

4
25.2.2025 10:23

Ja si myslim ze se taky poucil no za ten mesic my vsichni uz to berem vic tak vazne to RP. Dej te mu prosim sanci.

nereznavzdy udělil za tento příspěvek varování: 20) Je zakázáno odesílat příspěvky obsahující pouze souhlas/nesouhlas s prvotním tématem bez jakéhokoliv odůvodnění nebo přidané hodnoty, k prostému vyjádření souhlasu a nesouhlasu slouží reakce. Vyjímkou z tohoto pravidla jsou návrhy, u kterých jsou takovéto příspěvky jediná povolená forma "bumpování" tématu.
25.2.2025 10:23, odstraněno 25.2.2025 11:53 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

janekprdel12

Hráč

2
25.2.2025 11:58

za me si kazdej clovek zaslouzi druhou sanci ale je to na vas nebudu vam do toho kecat

27.2.2025 22:17

Ahoj,

Bohužel tě zklamu, avšak povoláváním kamarádů, aby ti napsali kladné odpovědi na žádost ti nepomůže. Jsi skoro na konci trestu, tu chvíli už přečkáš.

S pozdravem,
magovec