Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban

27.2.2025 11:41, naposledy upraveno 27.2.2025 11:48 uživatelem Legendary

Zdravím,

bol som zabanovaný za zneužitie systému v prospech IC na 30 dní.. Ano, uznávam že moja chyba a nebudem popierať že som to robil. Každopádne, aby som sa dostal ku tomu čo chcem povedať, toto isté robí strašne veľa hráčov, čiže nechápem, prečo by som z toho mal mať trest iba ja. Osobne môžem dodať presné mená ľudí ktorý to kedy robili, robia a dosť pravdepodobne aj budú robiť. Ja osobne som si aj myslel, že by sa to robiť nemalo, lenže keď som videl, koľko hráčov toto robí, povedal som si, prečo nie aj ja? Myslel som si, že to asi nevadí, keď som to furt niekde videl, ako to robí aj desiatky hráčov.. Poznám skimo už asi 3 roky, nehrával som aktívne, čiže nepoviem že to hrávam 3 roky, každopádne, za ten dlhý čas, som nikdy na serveru nebol nijak zabanovaný, čiže toto je moja historicky úplne prvá žiadosť o unban. A áno, píšem žiadosť ani nie pol hodinu po tom, ako mi bol ban udelený, pretože si svojej chyby uvedomujem, nuž nevedel som že to je trestané a ja keď už sa chcem odreagovať, tak vždy zapnem skimo. Viem že nevedomosť ma nijak neospravedlňuje od trestu, ale bol by som veľmi rád, ak by sa ten trest aspoň znížil, vzhľadom na okolnosti (žiadna ban história, nevedomosť trestu, radosť z hrania na serveru).

Ešte raz sa teda ospravedlňujem, ja osobne či už dostanem unban, alebo sa ban skráti, alebo ani jedno a ban mi vyprší, už tento čin nespravím a zapamätám si to. Ale naozaj by ste si to mali preveriť, koľko hráčov robilo presne to isté, čo som robil ja teraz, a zistili by ste, koľko hráčov by tie bany naozaj dostalo spolu so mnou.

Vopred ďakujem za akékoľvek pozitívne odpovede, či už vybavenie žiadosti, ak by sa to náhodou stalo. Keď nie, tak či tak ďakujem, pretože ako sa píše v mojom popise "I learned a lot from my mistakes so I decided to make more mistakes to learn more.", pretože aj trest toho človeka niečo naučí..

- Ondrey Legenson

27.2.2025 15:27

Ahoj, je smutné že chceš nahlašovat ostatní až teď, když si byl sám potrestán. Zatímco celou dobu předtím ti to nevadilo ani dělat a ani tomu přihlížet. Nenapadlo tě o tom někomu říct(zeptat se), či na to upozornit v ticketu/reportu. Navíc, nejsi jediný jak chybně uvádíš, už za to tresty padaly. 

"Ale naozaj by ste si to mali preveriť, koľko hráčov robilo presne to isté"
O to se právě snažíme, proto jste taky dneska dostali bany, ale jedna věc je vědět a druhá dokázat. Víme o tom a snažíme se každého kdo takhle podvádí chytnout a potrestat, takže neboj, nejsi první a věřím že ani poslední.

Na druhou stranu si to sepsal slušně a tvoje historie je opravdu bezproblémová, takže ti ban zkrátím na polovinu a budu doufat, že už se to nebude opakovat.