Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban ze dne 2.3 na postavě Lamar Cecik

FiFoO0

Hráč

10
včera v 12:48

Zdravím všechny členy AT a komunitu skima. Chtěl bych se vyjádřit na ban který mi byl udělen dneska o půlnoci. Ve zkratce jsem měl celý den od odpoledne problémy s proudem, žiju v menším městě takže občas se to tady stane, ban mi byl udělen z důvodu že(a teď cituji dzardyse) "po údajném výpadku proudu nedoerpil akci která nebyla voidnutá a následně šel opravovat el. vedení" tak ten "údajný" výpadek nebyl až tak moc údajný, problémy s tím jsem měl odpoledne kdy mi to spadlo asi 2x a následně večer mi to vypadlo skoro na hodinu, mezítím co to vypadalo nadějně že to konečně bude fungovat tak sem se zkoušel napojit, nějak to rychle zaerpit a nazdar. Jenomže mi to padlo ještě asi 3x během toho co jsem se napojoval, když mi to následně po hodině šlo,zapnul sem rp ale policie už byla pryč,nevím co jsem v tu chvíli měl dělat, jít se udat na policii že "hele to jsem já" nebo? Ano, následně jsem šel teda po chvilce pryč z místa a šel jsem si jezdit el. vedení, dokážu pochopit důvod banu ale když mi ani admin nedá šanci se k tomu nějak vyjádřit tak mi to přijde malinko přestřel mi dát ban na 48 hodin za blbou shodu okolností. Pokud toto bude číst admin hlavně chci rozumnou a lidskou odpověď, někteří členi AT co jsem v minulosti potkal měli totiž menší egotripy občas. Mimochodem moje historie banů je skoro nulová,za mou historii mám asi 2-3 bany,a to ještě ne na tak dlouho, vždycky se snažím erpit co nejvíce poctivě aby to i mne bavilo, žádám o unban nebo alespoň zkrácení trestu.

Děkuji

Mimochodem ano samozřejmě mě mrzí že jsem pokazil takto rp akci, ale já prostě neovlivním vše kolem techniky když i samo o sobě je skimo strašně nestabilní, obecně ale jsem opravu férový rp hráč který nikdy neměl problém s AT

P.S ano,tu MP7 jsem dal kamarádovi, protože se stará v naší frakci o zbraně, čekám že to bude zmíněno v odpovědi na tento příspěvek tak to radši zmiňuji.

jan38

VIP

55
včera v 14:37

Stejný problem ci podobny jsem mel ja. Byl jsem zatcen po 9 večer a musel jsem off ale na PSA stanici mi to padlo. Pote co jsem se vratil zprace koukl na skimo ale byl pt 0 policistu tak jsem sel spat. Odpoledne jsem se napojil a napsal tomu kdo me zatykal aby šel me zatnout aby jsme to meli doerpene. Neni těžké napsat tomu kdo te zatykal pmku. 

Pro ponaučení. 

FiFoO0

Hráč

10
včera v 16:15, naposledy upraveno včera v 17:58 uživatelem FiFoO0

To chápu, v tu chvíli mě to nenapadlo.zajímalo by mě ale teda jak to vypadá s mou žádostí

Wizzed

Hráč

4
včera v 19:06

To je tak když admin místo 2 minut konverzace a následného rozpletení problému si radši vybere ti dát ban a čus pic. 

včera v 22:26, naposledy upraveno včera v 22:27 uživatelem Filipkko

Ahoj, jednoduše jak tu zmínil Honza není těžké napsat PMS-další věc mohl si klidně napsat i na leosight Discord o daného policistu či napsat do sekce #skimo že ti to padlo a že máš rozjetou RP akci s policisty a upozornit na to.

Přeji ti hodně štěstí s žádostí o un-ban.

Filipkko✌

dnes v 00:25

Jak jako že ti admin nedal šanci se vyjádřit? Takové tvrzení si z tvé strany vyprošuji.

Máš asi 2-3 bany, to znamená 6 banů ještě před tím incidentem.

Kdybys měl zájem o to akci poctivě doRPit, prostředek si k tomu najdeš, přinejhorším si podáš report a admin ti s tím pomůže. Ale ty sis raději ještě šel chovat zbraň a hurá na elektřinu. Vzhledem k tomu, že bez ostychu ve své stížnosti uvádíš při svém plném vědomí několik nepravdivých informací, které se dají i z tvé strany snadno ověřit, vyjadřuji strohou nedůvěru v to, že bylo v tvém zájmu se o něco takového vůbec snažit.

Nesmyslný komentář o egotripech si nech od cesty, to patří do stížností, ne sem, tady si tím ještě více podkopáváš půdu. No a když jsem pak viděl tu báječnou konverzaci na schváleném IC Discordu - jen si ten ban přečkej, ono ti to neuškodí.

Toto téma právě čte 1 uživatel: starky1549