Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o UB či Skrátenie banu od Havliho.

Mavzi420

Hráč

21
včera v 15:12

Ahoj.

Týmto by som si rád zažiadal o UB či skrátenie banu, ktorý som dostal on @Havliii .

Prečo som ban dostal ?

Nebudem sa tu zbytočne vyhovárať, išiel som s kamarátom vykradnúť interiér, do ktorého sme sa aj dostali cez vchodové dvere. Hráč mal ďalšie dvere pred vchodovými asi dva krát, už sme nemali náradie na vykrádanie a prišlo mi to zároveň trošku divné, že by si to niekto takto naschvál robil takže sme sa bugli cez príkaz cez všetky dvere. Keď sme boli vnútri tak som počul, ako niekto ide do vnútra, tak som sa rozhodol, že budem utekať von, vonku ma hráč chytil a dal ma do PK streľbou. Keď hráč, s ktorým som RPil vykrádačku, počul streľbu tak mi do PM napísal niečo v tom štýle, že sa schoval vnútri a, čo má robiť, tak som napísal, že Utekaj. V tej chvíli som si neuvedomil, že táto správa by sa mohla brať ako Meta. Každopádne do budúcna, budem vedieť a dávať si väčší pozor.

Prečo vlastne žiadam o UB či skrátenie ?

Nie som hráč, ktorý by nedokázal vydržať nejaké dní bez Skima. Každopádne rád by som sa na server pozrel o niečo skôr a zaRPil si s kamarátmi. V minulosti som nemal žiadny problém s bugovaním alebo niečím podobným. Chápem, že som týmto pokazil RP hráčovi, to ma bohužiaľ mrzí, a chybu už opakovať nebudem.

Ospravedlnenie.

Takže, ako som už hovoril, chcel by som sa ospravedlniť hráčovi, ktorému sme sa takto dostali do interiéru. Poučím sa a nebudem to už zbytočne opakovať, jak tie PM tak to Bugovanie. Zároveň budem rád, keď si to Havli prečíta a odpovie mi. Žiadosť o UB, či skrátenie som si písal po dlhej dobe alebo prvý krát, už si to nepamätám, takže pardon za nejaké chyby a podobné. Užívajte nedeľu.

včera v 23:23

Ahoj Mavzi420,

promiň že ti odpovídám až teď, měl jsem nějaké důležitější záležitosti. Předem ti děkuju za pěkně čitelnou žádost takhle k večeru, ale zcela upřímně.. to co jste udělali byla velká kravina a myslím si, že můžete být rádi za tresty, které jste dostali. U řešení tohoto reportu jsem nechal opravdu dost času, jelikož ze začátku jste nebyl ani jeden ve hře a já na vás neměl kontakt, tudíž jsem se vás na tohle porušení nemohl optat a musel jsem důkladně zkoumat clipy, které mi byli poslány, vteřinu po vteřině. Už jen z tohohle důvodu jsem nastavil takové délky banů, které jsou i tak dle mého názoru krátké. Hrálo ti do karet, že si neměl za potřebí lhát a že ses mi rovnou k porušení přiznal, za což jsem rád a jsem rád, že si mi tím ulehčil trochu práce. Po prvé si dostal ban na deset dní, ale vzhledem k tomu, že po tom, co jsem ti dal trest přišlo zjištění, že si porušil i pravidlo metabaitingu, ti byl trest prodloužen na dva týdny. 

Jelikož jde fakt o celkem velké porušení, dle mého, hlavně to bugování se skrze dveře, tak budu radši, když si ještě chvilku počkáš. Ban máš krátkou dobu na to, abych ti ho krátil a nebo rušil. U řešení jsem nechal dost času, který jsem mohl využít daleko lépe. Plně věřím, že ses z téhle kraviny poučil, ale vzhledem k okolnostem tě požádám, aby sis případnou další žádost podal minimálně za týden. Zatím krácení a unban zamítám, žádost uzamykám.

Pěkný zbytek večera,
[GM] Havliii