Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban ( prosim čtěte )

včera v 21:07

Caf,

prosím všechny z AT, aby si tuhle žádost přečetli dřív, než z toho udělají rychlý verdikt ve stylu „ne, o tebe nestojíme, nazdar“. Nečekám, že mi to hodíte hned na stůl s razítkem „přijat“, ale chci, abyste si aspoň jednou sedli, přečetli to pořádně a zkusili se na to podívat i z jiný perspektivy než jen „jo, ten už u nás byl a stál za houby“.

Abych to vzal od začátku – ani nevím, kdy přesně jsem dostal ban, a vlastně jsem se v tom ani moc nerýpal. Vy to víte, já ne, ale na tom nezáleží. Vím, za co jsem ho dostal, a přiznávám si to. Nechci tady dělat nějaký výmluvy nebo se snažit hrát na to, že jsem byl jenom oběť okolností, protože to bych kecal. Udělal jsem chyby. Velký chyby. A dostal jsem za ně trest.

Co je ale důležitý, je fakt, že od tý doby už uplynula dlouhá doba. Rok není málo. Za ten rok se toho změnilo hodně – jak na serveru, tak i u mě samotnýho. A to je právě ten důvod, proč píšu tuhle žádost. Ne proto, že bych neměl co jinýho na práci, ale proto, že mi na tom záleží.

Vím, že jsem trolil. Vím, že jsem dělal bordel a že to nebylo v pořádku. Můžu vám tady napsat milion řádků o tom, jak moc mě to mrzí, ale to na konci dne nestačí. Slova jsou jenom slova. Já chci hlavně šanci vám ukázat, že to myslím vážně.

Chápu, že když vidíte tuhle žádost, tak si možná řeknete: „Jo, další, co se chce vrátit a slibuje hory doly.“ A víte co? Chápu to. Viděli jste takovejch žádostí už asi dost. Ale tohle není žádost typu „hej, dejte mi unban, fakt už budu hodnej“. Tohle je žádost od někoho, kdo se poučil, kdo pochopil, že si některý věci totálně podělal, a kdo by rád dostal možnost bejt zase součástí něčeho, co měl rád.

Nejsem dokonalej. Nikdo není. A možná mi budete chtít říct, že už jsem měl dost šancí. Možná jo. Ale stejně se ptám – vážně si myslíte, že člověk, kterej jednou udělal chybu, už nemá nikdy šanci nic napravit?

Každopádně, už to nebudu dál protahovat. Jen vás prosím, abyste si tohle fakt přečetli a zkusili na chvíli nebrat moje jméno jen jako někoho, kdo dřív stál za houby. Rád bych měl možnost vám ukázat, že jsem někde jinde, než kde jsem byl před rokem.

Díky, Martin

včera v 22:03

To asi ne, hele.