Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál Dnes uctěme památku našeho bývalého hráče Exila, který dne 27.3.2019 zemřel. Odpočívej v pokoji.

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu.

MartasHyper

Hráč

7
4.3.2025 23:30, naposledy upraveno 5.3.2025 15:08 uživatelem MartasHyper

Zdravím,

rád bych požádal o přehodnocení banu, protože si myslím, že 14 dní je příliš přísný trest. Ban jsem dostal za nerespektování a-teamu, což uznávám jako porušení pravidel. Naštvalo mě ale, že při dané RP akci bylo více hráčů, kteří pravidla porušovali, a jejich porušení pravidel bylo buď přehlédnuto, nebo potrestáno mírněji. Navíc jsem byl frustrovaný i z toho, že se mnou admin odmítl situaci řešit a místo toho mi dal mute na ooc chat. Bohužel se podobné situace stávají častěji, což mě vedlo k tomu, že jsem se potřeboval vyjádřit spoluhráčům do ooc chatu na frakčním discordu.

I když za svými slovy stojím, uznávám, že jsem tím porušil pravidla. Příště podobnou situaci vyřeším jinak. Chtěl bych proto požádat o přehodnocení délky trestu.