Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UNBAN :/

6.3.2025 21:10, naposledy upraveno 6.3.2025 21:13 uživatelem Matula

Vážení admini, rád bych se vám upřímně omluvil a požádal vás o druhou šanci. Uvědomuji si svou chybu a plně chápu, že mé jednání nebylo správné. Mrzí mě to a chci vám dát najevo, jak moc si vážím možnosti být součástí vaší komunity. Už nějakou dobu přemýšlím nad tím, jak bych mohl svou situaci napravit. Každý den se snažím zlepšovat, učit se z minulých chyb a chápat důsledky svých činů. Vím, že jsem selhal, a i když to nemohu vzít zpět, opravdu bych si přál dostat šanci dokázat, že jsem se změnil. Jsem si vědom toho, že jsem zklamal nejen vás, ale i celou komunitu. Mrzí mě to, protože jsem vždy chtěl být součástí něčeho smysluplného, a Skimo pro mě vždycky takovým místem bylo. Chybí mi možnost být součástí hry, komunikovat s vámi a podílet se na tom, co společně budujete. Chci vás proto požádat o možnost získat unban. Chápu, že obnova důvěry není snadná, a jsem připraven udělat maximum pro to, abych ji znovu získal. Moje snaha o změnu je upřímná a věřím, že bych si zasloužil druhou šanci. Ještě jednou se omlouvám za vše, co se stalo, a doufám, že najdete pochopení pro mou situaci. S úctou, Martin

Vážně se snažím a už si nevím rady :(.

Milanecko

Hráč

2
6.3.2025 21:18

zamitam

kocvin udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování.
6.3.2025 21:19

nevíš o co jde příteli...

7.3.2025 00:06

Zdravím AI pomocníka a vzkazuji mu, že tvrzení o tom, že se hráč snaží každý den poučit ze svých chyb, nebude tak úplně pravdivé, proto nelze takové žádosti vyhovět.