Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zneužití bugu (Permanent) Dzardys.

Fortuna

Hráč

5
včera v 18:16, naposledy upraveno včera v 18:19 uživatelem Fortuna

Zdravím, už jsou to dva měsíce od mého perma banu konkrétně Zneužití bugu (Permanent) od Dzardys. Na tomto RP serveru už hraji nějaký pátek, ale toto je můj největší prohřešek, kterého lituji. Začalo to chvílí, kdy kamarádovi dala tajemná postava papírek se šifrou, říkali jsme si, že to bude nějakej nábor do kartelu, no… mýlili jsme se. Začali jsme šifru luštit, potom jsme se spojili s Turkosem a Kolpankem a luštili. Dostali jsme se dost daleko, ale ne až tak abychom dosáhli pokladu. Lámali jsme si nad tím hlavu, jednoho dne nám napsal jeden kamarád Chlupatej, který se mnou s Hitblekem RPil, ale po čase se s náma přestal bavit, no a on řekl, že zaslechl o té šifře a že nám pomůže. Dopadlo to tak, že na jednom místě, které má spojitost se šifrou nám dal žádost /nest, byli jsme hloupí a potvrdili vzal nás na místo kde byl poklad a pak to šlo z kopce, poklad jsme vzali, nebudu sem psát co tam bylo, ale hodnotu to mělo a mysleli si, že nám to projde, Hitblek ani já jsme nadšení nebyli, převážně on byl dost skeptickej, ale mysleli jsme si, že to tak i tak projde. Když o tom uvažuju tak jsme fakt dementi, protože něco, co dělal sám Rataj jsme si mysleli, že to asi nebude hlídat a že to nezjistí. Další ho dne večer mi napsal Havliii jestli se můj kamarád na Skimu jmenuje Hitblek a jak se jmenuje na discordu, už jenom ta zpráva mi přišla divná, protože s Havliiim se dost znám a takovej tón zprávy on nikdy neměl. Poté mi Hitblek napsal, že už to ví, protože mu Rataj vytvořil ticket na leosight. Znažil se to zakecat, ale pro něj to byl ještě větší trest. Dostal permu a pak jsem následoval já, do ticketu jsem napsal vše, protože lhát už nemělo cenu a dostali jsme oba dva permu s tím, že Rataj řekl, že si po dvou měsících o unban můžeme zažádat. Tato celá situace je mi líto, byla to chyba jsme si to vědom, na Skimu jsem měl více postavu, tam jsem měl taky pár banů, ale jak jsem řekl toto je můj největší prohřešek a štve mě to a chtěl bych vám říct, že se opravdu hluboce omlouvám, byla to opravdová chyba, neucta proti Ratajovi a lidem, kteří tuto šifru také řeší a jsou fér. Můžu tady klást milion omluv, ale teď už to záleží na Ratajovi, Dzardysovi a komunitě, jestli budou ochotní mě příjmout zpět. Díky za přečtení, tuto žádost píšu hlavně kvůli tomu, že mi to opravdu chybí a dva měsíce už je nějaká doba za takový prohřešek. Díky a omlouvám se z celého srdce. Vaše Fortuna 

včera v 19:05

Ahoj, žádost pěkně sepsaná, nicméně se nám dostalo pofiderních zpráv, kde jsi projevoval maximální jistotu v tom, že za dva měsíce dostaneš unban. Ačkoliv se jedná o soukromou konverzaci netýkající se nikoho z AT, těžko ji považovat za validní důkaz, ostatně je vaše věc, o čem se v soukromí bavíte. Tím jsem chtěl hlavně poukázat na to, jak populární jsi zřejmě mezi hráči, před kterými jste se takovým činem chtěli předvést.

Po interní diskuzi, která proběhla již před pár měsíci, však docházím k závěru, že pro takové konání nemáme v naší komunitě místo, a neradi bychom takové neférové jednání vůči ostatním tak snadno ospravedlnili. Žádost zamítám.