Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Skrátenie Banu či UB.

Mavzi420

Hráč

21
10.3.2025 19:52

Zdravo, týmto by som si zas rád zažiadal o UB, ban mi bol udelený @Havliii - m právom.

Minulý týždeň som už písal, kde som to aj celé vysvetľoval, takže toto by som chcel skôr použiť ako ospravedlnenie Havlimu.
Keďže strávil veľa času pri riešení, pretože som nebol online. Ban mám ešte na nejaké 3dni a rád by som sa na server pozrel, čo najskôr. Poučil som sa a takúto chybu už nebudem ďalej opakovať, zároveň chcem povedať Havlimu, že sa mu ospravedlňujem za jeho čas pri riešení, ktorý mohol stráviť ináč. Týmto by som bol rád, keby mi to skrátiš a prímes moje ospravedlnenie.

Čitateľom prajem pekný zvyšok dňa, užívajte večer.

včera v 21:59

Ahoj Mavzi420,

věřím, že ses dostatečně vytrestal a že už chybu opakovat nebudeš. Tvojí omluvu příjmám, trest máš skoro celý za sebou, tudíž tě nebudu nadále zdržovat a udělím ti unban. Ty si to nepokaz, byla to z tvé strany opravdu blbost. Ban máš sundaný, můžeš si jít zahrát. Žádost zamykám.

Užívej večera,
[GM] Havliii