Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žiadosť o vymazanie registra trestov

SilveR

Hráč

47
dnes v 09:03

Podatel: Mike Silver

Věc: Žiadosť o vymazanie registra trestov

Odůvodnění: Vážený súd,
žiadam Vás o vymazanie môjho registra trestov, nachádza sa v ňom 14 trestných činov ktoré veľmi ľutujem že som v minulosti niečo také spáchal, posledný trest mam presnejšie za nedržanie vodičského preukazu, v tú dobu som bohužiaľ zabudol že mi bol odobratý. Pokutu som od minulého roku ešte nedostal a snažím sa im vyhýbať najviac ako sa len dá. 

V prípade že mi bude vymazaný trestný register tak mám v pláne sa prihlásiť do Zdravotníckej Záchrannej Služby z dôvodu že potrebujú ľudí, a už raz som tam bol a rád by som sa tam vrátil a pomáhal tým jak štátu tak jeho občanom, to je jeden z hlavných dôvodov prečo by mi mohlo byť vyhovené.

Ďalej by som chcel pre našu firmu zariadiť koncesie a tým vylepšiť pôsobenie v San Andreas, či už legálnymi úpravami tak odťahovaním vozidiel z pozemnej komunikácií tým tak asistovať Polícii San Andeas alebo Hasičskému Zachrannemú Zboru. 

Stojím si za svojou nápravou a chcel by som sa v živote vydať lepšou cestou. Rozumiem že moja história je obsiahla ale už som prišiel na to čo je v živote správne a nerád by som bol zaseknutý v minulosti. 

Ďakujem Vám za prípadné vyhovenie, Prajem pekný deň.

Záměr: Vymazanie registra trestov, začať lepší život a pôsobiť v štátnych orgánoch

Přílohy: ** Výpis celého registra trestov a všetky záznamy o pokutách **

dnes v 11:13

Adresát: Mike Silver
Vec: Rozhodnutie vo veci

Vážený pán Silver,

týmto Vás informujeme, že Vaša žiadosť bola spracovaná a vo veci bolo rozhodnuté v rámci zrýchleného súdneho procesu pod spisovou značkou S-1046.

Augustus Carmichael, J.D.,
Predseda Vrchného súdu San Andreas