Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o vymazání trestního rejstříku

MrKys

VIP

22
16.3.2025 22:33

Podatel: Nick Bacon

Věc: Žádost o výmaz trestního rejstříku

Odůvodnění: Vážený soude, timto podmětem bych rád požádal o výmaz trestního rejstříku. V trestním rejstříku mám 4 zápisy, od poslední této pro mne styduplné události uběhlo už 10 měsíců (14.5.2024) a chtěl bych se zařadit opět zcela plně do společnosti a tak oddělit svou špatnou a škodlivou minulost. Nyní se veškerým pochybným aktivitám straním a veškerou společnost ve které jsem páchal trestnou činnost jsem zavrhl. Pokud by mi soud schválení vymazání rejstříku schválil, rád bych se zapojil do běžného života s čistým štítem a mohl tak být nápomocný státním složkám a splatil bych tím dluh společnosti.

Záměr: Vymazání rejstříku trestu

Přílohy: https://imgur.com/BfGDanc 

((dokument byl poslán do datové schránky soudu.))

včera v 19:19

Adresát: Nick Bacon
Vec: Odpoveď na podnet

Vážený žiadateľ,

Váš podnet bol spracovaný pod značkou [S-1050]. Kópia bola zaslaná na korešpondenčnú adresu.

Dr. Xavier Reyes

Sudca Vrchného súdu San Andreas