Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban [GM WIdgha]

18.3.2025 19:57

Čus čauahoj, přícházím zde s žádostí o unban....

Co se vlastně odehrálo... nom, jeli jsme s jedním členem na KJ, počas toho mi volal kamarád skrze mou mámu, potřebovala pomoct, proto jsem taky od PC odběhl, dokonce jsem to v OOC chatu zmínil a poprosil Ic hráče, aby to odřídil že jedem na VS... ano možná jsem mohl dát f10 jenomže já se hned sbalil a odešel.

Uznávám svou chybu, mohl jsem to odpojit či se hodit do f10tky ale furt se nemění nic na tom, že rodina first... Kord když šlo o mojí mámu prostě jsem jednal tak jak jsem jednal.

Svou chybu jsem tedy přiznal s úctou tedy zde k adminovi který jednal tak jak měl, tímto chci upozornit i další... když budete v situaci jako já prostě ten PC offněte a máte vyřešené, nesmím podtoknout že tohle neprovádějte v RP akci vždy dejte vědět předem.

Proto zde píši zda-li by byla možnost zkrácení i přes to, že moje historie tedy není moc svěží a je dosti obsáhlá a tímto bych chtěl požádat o zkrácení trestu... ikdyž není vlastné oč se bavit jelikož je to má vina žejo.

Kdyby se s touto žádostí nějak manipulovalo či řešilo popřípadě zaslání logů, dej vědět.

S pozdravem Filipkko cau.

18.3.2025 20:14

Vyřešeno v pms na discordu, zavirám tedy.