Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál Dnes uctěme památku našeho bývalého hráče Exila, který dne 27.3.2019 zemřel. Odpočívej v pokoji.

LeoSight.cz

Žiadosť o unban (nereznavzdy)

JokerB

VIP

16
21.3.2025 14:58, naposledy upraveno 21.3.2025 14:58 uživatelem JokerB

Zdravičko som tu zase ja. Chcem si požiadať o unban, šanci už bolo dosť ale chcel by som si zahrať skimo znova. Svoje RP som už zlepšil ale bol som žid a chcel som si nafarmit majetok vykradanim interierov pomocou bugu na ktorý som prišiel. Kľudne som ochotný tento bug nahlasiť ak teda nieje už opravený. Hier už vela neni na ostatnych platformach to je nic moc a dal by som si zase taku peknu nostalgiu tento raz už bugy zneuživať naozaj nebudem. Písať to že ma to hlboko mrzí je zbytočné ale myslím si že som sa nedopustil až takeho zavažneho trestu aby som si nemohol zaRpit. Nakoniec som z toho interieru ani veci nezobral lebo tam žiadne neboli :D. Mam takmer polovinu trestu za sebou a myslím si že to bolo dosť času na to uvedomiť si že zneuživať bugy sa nemá. @nereznavzdy 

S pozdravom Joker