Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.

Dosty

Hráč

6
26.3.2025 22:48

Zdravím. Chtěla bych zažádat o unban. Jedná se o situaci , kdy jsem si zkopírovala na své hlavní postavě klíče od vozidla, které jsem následně položila na zem a na druhé postavě jsem je chtěla zvednout ze země a nechat si je na druhé postavě. Věděla jsem že přesun věcí z jedné postavy na druhou je proti pravidlům, ale myslela jsem že se to vztahuje pouze na peníze, zbraně a itemy jako jsou neprůstřelný vesty atd. Rozumím že, neznalost pravidel se asi neomlouvá , tudíž tu žádám možná zbytečně, ale nevěděla jsem že klíče od domu či vozu budou též mezi tím. Každopádně pokud to bude možné,budu ráda a pokud ne tak to pochopím, jelikož se to bere jako neznalost daného pravidla o kterém jsem nevěděla vše.  Děkuji předem za jakoukoliv odpověď , a omlouvám se za případnou neznalost daného pravidla.

včera v 21:47

Ahoj, troufnu si říct, že definice pravidla je dost jasná a neznalost zkrátka neomlouvá. Trest je krátký vzhledem k neférovosti tvého jednání, přečkej jej celý.