Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o změnu příjmení.

30.3.2025 21:11, naposledy upraveno včera v 09:53 uživatelem DejviiX

Podatel: David Zakharov

Věc: Žádost o změnu příjmení

Odůvodnění: Vážený soude,

touto formou bych si chtěl požádat o změnu příjmení.

Vážený soude San Andreas, dovoluji si tímto požádat o změnu svého příjmení z Zakharov na Hartman. Důvodem mé žádosti je snaha o sjednocení mé identity se společností, ve které žiji, a odstranění komplikací, které mi současné příjmení přináší. Mé příjmení je často zdrojem neporozumění, mylných předpokladů a někdy i negativních reakcí. V profesním i osobním životě se opakovaně setkávám se situacemi, kdy mé jméno vyvolává zbytečné otázky či odlišné zacházení. Nejde o to, že bych se styděl za svůj původ, ale chci mít možnost vystupovat pod jménem, které nebude vzbuzovat předsudky a bude mi umožňovat plnohodnotnou integraci do společnosti San Andreas. Příjmení Hartman je mi blízké a zároveň lépe odpovídá mému životnímu stylu i prostředí, ve kterém se pohybuji. Změna příjmení by mi pomohla nejen v běžném životě, ale také při pracovních příležitostech a osobních vztazích, kde je důležité, aby člověk nebyl hned na první pohled posuzován podle jména. Věřím, že moje žádost je opodstatněná a důvody dostatečně relevantní pro její schválení. Předem děkuji za zvážení mé žádosti a jsem připraven poskytnout jakékoli dodatečné informace či splnit požadované náležitosti. 

Záměr: Změna příjmení

Přílohy: -

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Úprava po více než 15 minutách

Mono

Hráč

40
včera v 18:29

Adresát: David Zakharov
Vec: Rozhodnutie vo veci

Vážený žiadateľ,

ďakujeme za Váš podnet. Po jeho posúdení sme zistili, že na jeho úplné spracovanie je potrebné doložiť prílohy v súlade s §5.6 zákona č. 27/2021.

Prosíme Vás, aby ste si podali nový podnet s doplnenými náležitosťami.

Katariina Vatanen, J.D.,
Sudkyňa Vrchného súdu San Andreas