Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban/zkrácení

vojtis554

Hráč

12
včera v 19:23

Zdravím celou Leosight komunitu členy AT a hlavně čtenáře této žádosti, dnes bych chtěl požádat o unban.

za co mi byl ban udělen ?

Takže abych nějak začal,  ban mi byl udělen za výše zmíněný důvod, nijak se zde nebudu vymlouvat, trest byl zcela oprávněný a zasloužený.  Abych nějak ve zkratce řekl o co šlo, já a mý kamarádi jsme se rozhodli okrást nějaké hráče, zbran jsem u sebe měl, a okrádačky jsem s zůčastnil tudíž tu není o čem.

omluva

Takže rád bych se tu omluvil hráčovi jménem Tyler Leopard,  za náš katastrofální pokus a přepadení, který když se na to zpětně podívám byl opravdu hroznej. Také bych se rád omluvil Puding za to že jsem jí neinformoval o svém zákazu, ale čekal jsem že ban mi bude udělen i za to že jsem ten ilegál rpil. A samozdřejmě i SovietDogovi který mi ban udělil a ke kterému je tato žádost směřována.

proč bych chtěl unban ?

Tak asi bych začal tím že ban už mám nějakou dobu, a za tuhle dobu sem si uvědomil že to co jsem tam předváděl opravdu nebylo vhodné pro server. A hlavně že když dostanu zákaz tak to má svůj důvod, protože moje ilegální RP bylo opravdu špatné. A po případném návratu bych se ilegálu vyhýbal obloukem,  uvědomil jsem si že ilegál není nic pro mě, a že když to Rpit neumím tak to prostě Rpit nemám.  Proto bych byl rád za případné zrušeni/zkráceni trestu.

Závěr

Ode mě to bude dnes vše děkuji všem co si žádost přečetli, budu rád za zpětnou vazbu a přeji všem hezký zbytek večera/dne Vojtis554.

@SovietDog

včera v 22:16

Negativní, ban si přečkáš celý. Tyhle zákazy zde nejsou jenom tak pro něčí srandu, mají svůj důvod a pokud to nehodláš respektovat, čekej s následky. Žádost zamítám.