Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Dragon / Tennes Žádost o unb... ne

Tenness

Hráč

9
včera v 22:28, naposledy upraveno včera v 22:31 uživatelem Tenness

Zdravim, čau, čus ahoj,

Nemám páru kam tenhle topic hodím, ale asi sem. Původně jsem chtěl psát žádost o unban, ale vzhledem k tomu že mám ban necelý půl rok a ještě k tomu jsem banován za Cheating, konkrétně speedhack, (nejen ale k tomu později) tomu nedávám sebemenší šanci.

Jsem tu spíše z toho důvodu abych se omluvil za své  cheatovaní, znepříjemnil jsem několika hráčům zbytečnou ujmu na grindu, a tak obecně odehraný čas.
Taky bych se ale chtěl omluvit Ratajovi a zbytku jeho týmu, museli jste semnou mít nervy 😅, ale asi riziko povolání co? Každopádně většina procent omluvy patří SovietDogovi za naší.. spíš mou potyčku, oba víme, to je důležité. Do té většiny patří i Dzardys, který semnou bojoval již za starý účet "Dragon".
Věřím ale v to, že jsem nebyl ten nejhorší z nejhorších, zvládli jste mně 🙂

K tomu jak a proč jsem začal cheatovat bych se radši nevyjadřoval, ve zkratce nejjednoduší a nejrychlejší osobní obohacení ve hře.. a taky vlastně proto že mě nebavilo takzvaně "prohrávat".

K této omluvě bych i rád, ačkoli vůči některým to bude irelevantní, zdělil svůj názor z pohledu cheatera na dění ve hře. Jak asi víte, mod menu nemá jen speedhack (asi budou i speedhacky samozné), tudíž se zde nacházelo i ESP (Wallhack) nebo třeba Aimbot a další různé vychytávky. Skrz ESP mohu potvrdit že na serveru se pohybuje víc cheateru, než si kdokoli z vás myslí a nebudu jmenovat, nespočetněkrát mě někdo sledoval tak, abych neměl šanci ho já, z mého uhlu vidět bez ESP (samozřejmně jsem ho viděl skrz esp), a výmluvu že využíval pohled třetí osoby... držel si odstup že mě ani on nemohl vidět bez ESP, otestováno osobně skrz náhleho náhodného zastavování, kdy i ten co mě sledoval se zastavoval jako já .😆

Ty cheaty mi nejen pomohli se obohatit, ale vlastně i tak otevřít oči a vidět kde hraju, tím tenhle server ani portál nechci pošpinit, není to chyba ani serveru, ani Rataje, ani portálu.. je to tou MTA CZ/SK komunitou.

Můj ban mi nevadí, souhlasím s ním, nechal jsem se chytit na tom asi nejvíce banálním hacku který ten program nabízel a hrát už jsem tam taky neměl chuť.
Neměl jsem, ani nemám v plánu se sem ještě nějak vracet, to co jsem chtěl zdělit jsem asi zdělil.
A jinak, je to hra, sice roleplay, ale hra, tak to hrajte jako hru, nemusíte furt vyhrávat aby jste měli srandu.
peace

Gadomi

Hráč

4
dnes v 00:29, naposledy upraveno dnes v 00:29 uživatelem Gadomi

cheating je prisne zakazany

jan38

VIP

56
dnes v 04:13

Pekne sepsany ale, zbytecna ztrata času.  Plati zde nulova tolerance co se týče cheatingu.