Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban-Dzardys,Porušení pravidla č.16

alankqq

Hráč

6
5.4.2025 12:08

Ahoj,rád bych požádal o unban či zrušení banu,tímto se chci omluvit všem za své skutky což byl n-word,Chtěl bych o tom nějak otevřít konverzaci tak jdem na to.23.12 Jsem se rozhodl že půjdu trolit na nějaký server.Seděl jsem na posteli a koukal na tt a najednou jsem viděl server,Royal Zone nebo nějak tak samozdřejmně jsem chvíli pozoroval a viděl jsem že všechno se tam řešilo kropením,měly špatnou ekonomiku atd.Tak jsem se připojil prvně jsem ukradl auto někomu a pak jsem jezdil a on mně začal kropit a mi nadávat do ooc.Tak jsem zmáčkl F8 nabindoval jsem tento text-SKIMO ON TOP ABY JSTE (umřely normálně napsáno)Poté N-word samozdřejmně jsem to začal spamovat a tímto se chci omluvit za tento nápad.Samozdřejmně nevidomost neomlouvá.Zbývalo mi nějakých 130 dní na uban ze skima-Za pomáhaní při A2A.Takže chci požádat o zkrácení alespoň za chvíli mi zmizí všechny majetky/auta atd.Rád bych se vrátil na tuto fajn komunitu a ano udělal jsem blbost a uvědomuju si to.Proto prosím o zkrácení a budu dodržovat všechny pravidla a respektovat komunitu.Dzardys mi napsal na dc že se o de mně jako od hráče bude stranit za tyto skutky ale rád bych se vrátil a napravil své činy.Předem díky za pozitivní i negativní reakce(kterých bude víc jak tak na tom teď přemýšlím).A díky za váš čas že jste si to alespoň přečetly, mějte se fajn a hezký zbytek víkendu. Alankqq

10.4.2025 16:34

Ahoj, po kontrole tvé historie opakovaně přicházím se stejným verdiktem, jako hráč jsi více bral než komunitě dával.

Pokud ti takové projevy přijdou vtipné, je zároveň na místě, abys ještě nějakou dobu užil k osvojení vyspělejších vyjadřovacích schopností. Ban je navíc trvalý, tím i zůstane.