Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban Jakub Kapesnik - Darewin

včera v 13:00

Zdravím, Dneska 5.4 okolo 12:48 sem Dostal Ban od AC za cheating.
Rozhodně Nemám Potřebu Cheatovat na RP serveru který mě baví a občas tam přispěju nějakou  finanční  cestou
Byl jsem ve své zastavárně v Market spolu s hráči Jack Traviss, Lea Tottova a David Gregor. Prodaval jsem helmu na chopper , bednu fox a klíček k té bedně, následně mi dal Jack Traviss 100 tisíc za vše a v ten moment sem dostal Ban od AC :D

Logy zde: https://leosight.cz/logs/uV1IYmfx8N   (jinak se omlouvám za těch pár sprostých slovíček před tím :D) 

včera v 15:24, naposledy upraveno včera v 15:48 uživatelem Rataj

Ahoj, já se sem prvně vyjádřím, abych tě uklidnil a zastavil ostatní z toho ti sem dávat haha reakce. Skutečně to vypadá, že se stalo něco zvláštního a možná jsi první koho nám to zabanovalo opravdu nechtěně. Naštěstí k banům za cheaty máme dost podrobné informace a logy, takže momentálně se situací budu zabývat, abych našel konkrétní důvod, jak se to mohlo stát. Pokud jsi cheaty nepoužil, tak se nemusíš obávat a jakmile najdu konkrétní chybu v anticheatu, tak ti unban udělím. Prozatím tě poprosím o trpělivost - chci v tomhle mít jistotu, než opravdu rozhodnu o tvém unbanu.

EDIT: Skutečně se jednalo o chybu v anticheatu. Zjevně editace knihy přitom co jsi přebíral jiné předměty způsobila, že se název knihy pokusil přepsat jiný item a anticheat to zablokoval, to se však může stát i bez použití cheatů a proto je tato chyba nyní opravena (resp. s restartem serveru bude).

@Darewin unban jsem ti udělil a ban odstranil z tvé historie trestů. Taktéž se ti za tuto chybu omlouvám, jelikož tě nesprávně označila před celou komunitou jako cheatera. Pošlu ti nějakou „cenu útěchy“ do nabídky obchodů.