Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Mayans Los Santos

Hwery

Hráč

31
včera v 17:38, naposledy upraveno včera v 18:06 uživatelem Hwery

**Ztraceni v chaosu**

Jmenuji se Elias Meyer Wagner, bývalý žoldák, který se rozhodl, že se smíří se svým osudem. Před čtyřmi měsíci jsem v sobě probudil touhu po penězích. Touha, která mě zavedla do temného světa zločinu. Vytvořil jsem klub s názvem Mayans Los Santos a spojil jsem síly s Nomads Los Santos, abych se mohl posunout na vrchol mafiánské hierarchie.

Jednoho dne mi ale osud ukázal svou krutou tvář. Když jsem se dozvěděl, že se mezi námi objevili Albánci, noví hráči na zločineckém poli, dohodl jsem se s nimi na spolupráci. Brzy jsem zjistil, že někdo z mé blízkosti neudržel jazyk za zuby. Když mi Albánci prozradili jméno práskače, byl jsem šokován; byl to Stano Makulov, můj obchodní klient.

Rozhodl jsem se jednat. Svolal jsem schůzku s Makulovem a pod záminkou obchodu jsem ho s nějakým druhem jedu povolil moři, kde jeho tělo navždy zmizelo pod hladinou. Po jeho smrti jsem nenaplnil klid, místo toho přišli dva neznámí s dlouhými zbraněmi a okradli mě. Naštěstí jsem neměl u sebe žádné zbraně.

Následoval příjezd ZZS a policie. Vyšetřování na mě čekalo ve CPZ, kde jsem strávil měsíc, přičemž jsem se ocitl v síti staré mafie Cassano. K mému štěstí jsem dostal pomoc od organizace Pack, která mi dluží laskavost. Jeden jejich člověk pracoval jako dozorce ve vězení, což mi poskytlo určité výhody.

Dny v nápravném zařízení byly plné napětí. Objevil se tam Ralph Aparacio, muž z rodiny Cassano, a já musel barvit své vztahy s okolím na šedou. Rozhodl jsem se, že změním svou identitu na Leroy Witson a pokusím se o přežití.

V den, kdy jsem se dostal do sektoru B, jsem se dozvěděl o situaci, kterou jsem nesměl podcenit. Před lety, než jsem se stal prezidentem Mayans, jsem přišel do povědomí díky příležitosti poskytovat ochranu. Když jsem byl zavolán jednou večer k baru, kde se točily temné obchody, byl jsem svědkem brutality, která mě chtěla vtáhnout do klece. Bailey, můj nadřízený, použil motorovou pilu proti člověku, žijícímu na pokraji života – špehujícímu Cassano.

Následovala krvavá odplata. Situace se brzy vymkla kontrole a Cassano nepřežil. Policie se začala zajímat o naše záležitosti, a já jsem teď cítil touhu po pomstě. Když mi Donnetrel Kelvin Young řekl, abych se nevměšoval do hry, zavládl ve mně vnitřní konflikt – nechtěl jsem riskovat svůj život, a přesto jsem chtěl opět cítit moc, kterou jsem ztratil.

Založil jsem klub a brzy se objevili známí z minulosti, kteří mě požádali o pomoc proti Zaiře Valentine. Zatímco Nomads stáli při mně, já jsem se snažil zbavit starých vazeb. V temném světě bylo jasné, že zrada a pomsta byly na denním pořádku.

Jak jsem se snažil orientovat v chaotické situaci, zdálo se, že neexistuje žádné pravé spojení. Když jsem byl svědkem palby mezi lidmi z Cassano a vlivem, který tam stále byl, pocítil jsem, že se blíží konec. Následné setkání, které proběhlo v Las Venturas, přineslo zvrat; můj dávný přítel se nečekaně objevil, aby přinesl zprávu od Cassana. Ale ta zpráva nebyla žádnou útěchou.

Čas běžel a my plánovali únik. Ale v té záplavě myšlenek jsem nevěděl, kdo je přítel a kdo nepřítel. Ve vězení bublaly intrigy, a já se snažil najít cestu ven z tohoto příběhu, který jsem sám napsal.

Chtěl jsem nabídnout kriminálce deal: pokud poskytnu informace, mohu doufat v podmíněné propuštění. S tímto novým plánem jsem se vypravil do temné cesty: prodej drog místo zbraní. Věděl jsem, že tímto způsobem si odříznu své vztahy v podsvětí, ale riskoval jsem vše.

Když jsem zároveň očekával odpověď od Nomads Los Santos ohledně mé žádosti o převzetí klubu tak mi žádná zpráva od Prezidenta pobočky Nomads nedostala.Změna identity, uvědomoval jsem si, že v tomto světě nikdo není skutečně vzatý na vědomí. Bylo načase, abych se postavil svému osudu a vzal si své místo zpět. Ve světě plném zrad a intrik jsem se snažil najít cestu, jak ovládnout San Andreas a zanechat za sebou chaos, který jsem stvořil. 

(( během pár dní bude něco doplněno )) 

včera v 20:19

Krásně sepsaný příběh frakce...jen je škoda, že celý text je fikce napsaná AIčkem a zní spíše jako námět na nový celovečerák, než jako něco, co by se mohlo stát. Tak ještě že se většina z toho ani nestala, nebo je extrémně přibarvena, že? 😉

kaspy

Hráč

24
včera v 22:49

Čau, nechci se k tomu moc vyjadřovat a nebo tě tu zesměšňovat, ale poprosím tě příště "napsat" aspoň to jméno mé postavy spravně.

Díky.