Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o obnovení složky Správa Parků San Andreas a převzetí vedení.

eMkoo

Hráč

12
13.4.2025 18:58

Vážená vládní podatelo,

dovoluji si tímto oficiálně požádat o obnovení složky SPSA (Správa Parků San Andreas) a zároveň projevit zájem o převzetí jejího vedení.

Jsem si vědom, že činnost SPSA byla v minulosti pozastavena či zrušena, stejně tak i skutečnosti, že proběhl nábor na nové vedení této organizace. Bohužel jsem se tohoto výběrového řízení nemohl zúčastnit z důvodu nepřítomnosti ve městě.

Rád bych převzal odpovědnost za SPSA. Jsem zkušený a plně si uvědomuji organizační, administrativní povinnosti spojené s touto funkcí. V případě potřeby rád doložím svůj životopis nebo jakékoli další požadované dokumenty/přílohy.

Děkuji Vám za zvážení mé žádosti a budu se těšit na případné projednání.

S úctou,

Luk Muller

včera v 10:06, odstraněno včera v 14:08 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyjadřování se bez IC přístupu, absence podpisu
včera v 13:55, odstraněno včera v 14:08 administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyjadřování se bez IC přístupu, absence podpisu
včera v 14:30, odstraněno včera v 15:44 administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyjadřování se bez přístupu