Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Žádost o obnovení složky Správa Parků San Andreas a převzetí vedení.

eMkoo

Hráč

12
13.4.2025 18:58

Vážená vládní podatelo,

dovoluji si tímto oficiálně požádat o obnovení složky SPSA (Správa Parků San Andreas) a zároveň projevit zájem o převzetí jejího vedení.

Jsem si vědom, že činnost SPSA byla v minulosti pozastavena či zrušena, stejně tak i skutečnosti, že proběhl nábor na nové vedení této organizace. Bohužel jsem se tohoto výběrového řízení nemohl zúčastnit z důvodu nepřítomnosti ve městě.

Rád bych převzal odpovědnost za SPSA. Jsem zkušený a plně si uvědomuji organizační, administrativní povinnosti spojené s touto funkcí. V případě potřeby rád doložím svůj životopis nebo jakékoli další požadované dokumenty/přílohy.

Děkuji Vám za zvážení mé žádosti a budu se těšit na případné projednání.

S úctou,

Luk Muller

14.4.2025 10:06, odstraněno 14.4.2025 14:08 administrátorem
Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyjadřování se bez IC přístupu, absence podpisu
14.4.2025 13:55, odstraněno 14.4.2025 14:08 administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyjadřování se bez IC přístupu, absence podpisu
14.4.2025 14:30, odstraněno 14.4.2025 15:44 administrátorem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Vyjadřování se bez přístupu

eMkoo

Hráč

12
17.4.2025 10:50, naposledy upraveno 17.4.2025 12:56 uživatelem eMkoo

DODATEK K ŽÁDOSTI:

Zdravím, rád bych ještě doplnil, že u předešlého vedení SPSA byl zásadní problém s neaktivitou. Nejenže vedení nebylo online, ale zároveň ani nijak nereagovalo na dlouhodobě neaktivní členy nikdo nebyl vyhozen, ani se nenabírali noví lidé. Tím celé SPSA upadalo. Já osobně jsem měl několikrát možnost být povýšen, ale kvůli nečinnosti vedení k tomu nikdy nedošlo, což postupně demotivovalo mě i ostatní.

Jsem mladý, 25letý muž plný energie a odhodlání. Mám chuť a schopnosti posunout SPSA správným směrem, být aktivní a dělat potřebné změny včetně náborů a organizačního vedení.

Děkuji za zvážení tohoto dodatku.

Brumik

Hráč

48
2.5.2025 21:35

Adresát: Luk Muller (( @eMkoo ))
Věc: Odpověď na podnět

Vážený pane Muller,

na základě hlasování, které bylo zahájeno jsme se rozhodli Vaší žádost zamítnout

Veškeré povinnosti po SPSA přebraly TSRC, byla jim udělena dotace na další výbavu a nyní nepovažujeme za důležité se opět zabývat obnovením SPSA.

Ing. John Dreilor 

starosta obce Dillimore