Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nevyřešeno Žádost o udělení koncese k výrobě a distribuci střelných zbraní a munice - VM Tactical

typecek

Hráč

72
včera v 23:00

Podatel: Tomáš Macoun

Věc: Žádost o udělení koncese k výrobě a distribuci střelných zbraní a munice

Odůvodnění: Vážený soude,

dovolujeme si tímto požádat o udělení koncese na výroby zbraní a střeliva pro společnost VM Tactical, IČO: 833, se sídlem Doherty 5195. Jednatelem společnosti jsem já, Tomáš Macoun a spolumajitelem Jakub Válek. Oba jsme držiteli zbrojních průkazů skupin T1 a T2 a zároveň působíme u Policie San Andreas. Společnost má připravené a zabezpečené sídlo včetně skladu, které splňuje veškeré bezpečnostní a technické požadavky.

Dle našich dostupných informací žádný z aktuálně evidovaných držitelů koncese na výrobu zbraní a střeliva v San Andreas v současnosti nevykazuje žádnou reálnou činnost. Všechny tyto subjekty se jeví jako neaktivní a svou podnikatelskou činnost v tomto oboru fakticky nevykonávají.

Záměr: Získaní koncese k výrobě, distribuci, znehodnocení a likvidaci zbraní a střeliva pro PO VM Tactical.

Přílohy: N/A