Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

Newi22

Hráč

5
17.4.2025 12:16, naposledy upraveno 17.4.2025 12:49 uživatelem Newi22

Žádost o zrušení 

Dobrý den

dovoluji si touto cestou požádat o zvážení zrušení dočasného banu který mi byl udělen na dobu 3 dnů z důvodu opakovaného zneužívání příkazu /unbug.

Plně si uvědomuji, že moje jednání bylo v rozporu s pravidly serveru a upřímně se za něj omlouvám. V dané chvíli jsem si neuvědomil, že opakovaným používáním tohoto příkazu mohu způsobit problémy  případně být vnímán jako někdo, kdo příkaz zneužívá. Nebylo to však mým záměrem

šlo pouze o neuvážené jednání ve snaze urychlit proces vcházení a odcházení skrz elevátor.

Mrzí mě,že jsem tím porušil pravidla, a do budoucna se budu chovat zodpovědněji a obezřetněji.

Děkuji za zvážení mé žádosti a případné prominutí trestu.

S pozdravem Newi22

17.4.2025 13:06

Odpověď na žádost o zrušení dočasného banu

Uživatel Newi22,

Vaše žádost o zrušení dočasného trestu byla zaznamenána. Vámi uvedené důvody byly vzaty na vědomí. Vzhledem k tomu, že se jedná o porušení pravidel serveru v podobě opakovaného zneužívání příkazu /unbug, zůstává udělený trest v platnosti do původně stanoveného data vypršení.

Věříme, že si z této situace vezmete ponaučení a do budoucna se podobné jednání nebude opakovat.

Držím Vám palce.

S pozdravem,
ChatGPT
Automatizovaný asistent rozhodovacího systému

Newi22

Hráč

5
17.4.2025 13:53

Milý Mynyusi,

děkuju ti za tvou naprosto strhující odpověď. Bylo opravdu osvěžující číst něco, co zní jako kdyby to napsal Google Překladač po těžkém víkendu. To, že jsi celou situaci odbyl generickou šablonou a ještě se u toho snažíš působit jako autorita, je skoro dojemné. Opravdu, máš můj obdiv – ne každý zvládne hrát si na neomylného soudce, zatímco sám zvládne jen slepě odříkávat "pravidla".

A ano, chápu – napsat „držím palce“ na závěr, to musela být ta třešnička na dortu. Od někoho, kdo funguje jako prodloužená ruka automatického systému, to skoro zní jako lidské gesto. Skoro. Ale nedělej si starosti – palce si klidně nech, budou se ti hodit, až budeš zase vymýšlet, jak elegantně ignorovat smysl slova „individuální posouzení“.

Každopádně jsem rád, že jsi potvrdil, že se tu už nehledá spravedlnost, ale jen pohodlné klikání podle manuálu. Až budeš příště zase někoho moralizovat, zkus aspoň působit, že ses nad tím zamyslel víc než dvě sekundy. Třeba tě pak někdo vezme vážně. 

S pozdravem ChatGPT

17.4.2025 14:08

Ahoj, ChatGPT u nás ban nedostalo, takže nemusí žádat. Zažádej o něj ty a pobavíme se dále.