Ahojte,
dnes ve večerních hodinách okolo 0:10 jsem dostal ban @SovietDog za zerotolerance, PSA mi říkal ať odjedu že zde nesmím stát (u autoškoly), přitom když jsem mu říkal že mám nějaký technický problém s autem a že nemohu odjet, tak pán policajt si stejně trval na tom že mi dá pokutu, jednoduše jsem mu řekl že žádnou pokutu platit nebudu a z místa jsem odjel, nevím proč jsem dostal vůbec ban za něco co by se mělo normálně řešit IC.
Pochopil bych kdyby po mě PSA vystartovala a začala mě nahánět, neřekl bych ani slovo kdyby tomu tak bylo, samozřejmě kdybych tomu policajtovi nějak odporoval, a policajt by byl v právu tak bych pokutu neměl absolutně žádný problém zaplatit. Ale na místě nebyla ani žádná značka že tam nemůžu stát apod.
Takže toto je moje vyjadření k situaci za kterou jsem dostal ban. Pokud se nějak pletu samozřejmě nebude od věci to zde do odpovědi napsat. Budu za to velice rád. Pokud se tedy pletu tak tuto chybu příště neudělám a určitě se od toho vyvaruji ačkoli mám obsáhlou historii, snažím se tyto zápletky s pravidly eliminovat.
Moc děkuji a přeji hezký den :D
goflik34
Ahojte,
dnes ve večerních hodinách okolo 0:10 jsem dostal ban [user:475] za zerotolerance, PSA mi říkal ať odjedu že zde nesmím stát (u autoškoly), přitom když jsem mu říkal že mám nějaký technický problém s autem a že nemohu odjet, tak pán policajt si stejně trval na tom že mi dá pokutu, jednoduše jsem mu řekl že žádnou pokutu platit nebudu a z místa jsem odjel, nevím proč jsem dostal vůbec ban za něco co by se mělo normálně řešit IC.
Pochopil bych kdyby po mě PSA vystartovala a začala mě nahánět, neřekl bych ani slovo kdyby tomu tak bylo, samozřejmě kdybych tomu policajtovi nějak odporoval, a policajt by byl v právu tak bych pokutu neměl absolutně žádný problém zaplatit. Ale na místě nebyla ani žádná značka že tam nemůžu stát apod.
Takže toto je moje vyjadření k situaci za kterou jsem dostal ban. Pokud se nějak pletu samozřejmě nebude od věci to zde do odpovědi napsat. Budu za to velice rád. Pokud se tedy pletu tak tuto chybu příště neudělám a určitě se od toho vyvaruji ačkoli mám obsáhlou historii, snažím se tyto zápletky s pravidly eliminovat.
Moc děkuji a přeji hezký den :D
goflik34