Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban

akyoxq

Hráč

6
18.4.2025 16:24, naposledy upraveno 19.4.2025 20:14 uživatelem akyoxq

Zdravím, zakládám si ticket znovu jelikož sem včera upřímně nedostal ani moc prostoru se dále vyjádřit a debatovat. Takže, začneme odznovu, byla včera nějaká RP akce při které jsme vykrádali garáž v LV, po nějaké uplynulé době jsem byl kolegou zavolám na spodní LV benzínku, že ho nahání PDčka, neváhali jsme ještě s druhým kolegou a vyrazily jsme tam. Úspěšně jsem tam zabil 3 členy PSA a poté mě tedy zabil další člen PSA sboru, na moji ochranu nelze poznat jestli šlo o PSA a nebo ne jelikož byl v civil oblečení a vestu měl jako ten komu jsme právě vykrádali garáž, tudíž jsem usoudil že se o PSA nejednalo, čímž sem opustil nemocnici jelikož pravidlo čekání v EMS platí pouze při zahynutí na člen PSA což jsem si myslel že se momentálně nejednalo. Po nějaké době co jsem i tak čekal na EMS mě další kolega zavolal k bytovkám kde mi předal glock a řekl mi ať stojím u těch bytovek a hlídám je, tak jsem tak udělal a během strážení sem dostal ban. Nevidím v tom nějaký problém, maximálně to že mě zabilo PSA ale jak jsem již psal výše nemohl jsem nijak vědět že to člen PSA byl, ani jméno jsem nad ním neviděl jelikož to byla poměrně dálka, mám i clip z celé akce kdyby potom bylo nějak potřeba. Jak jsem psal zakládám ho znovu abych se mohl pořádně vyjadřit a sepsat to vše a celé.

S pozdravem akyoxq.

@kormoo