Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban/zkrácení

Tulen4762

Hráč

11
18.4.2025 22:00, naposledy upraveno 18.4.2025 22:18 uživatelem Tulen4762

Žádost o unban – Metagaming |

Dobrý den admin týme,

obracím se na vás s touto žádostí o unban na vašem RP serveru, protože cítím potřebu se upřímně omluvit a zároveň vás poprosit o druhou třetí. Vím, že jsem porušil pravidlo Metagamingu, což je jedno z těch základních pravidel, která drží celý RP server pohromadě. A právě proto mě to mrzí dvojnásob – nejen kvůli sobě, ale i kvůli ostatním hráčům, kterým jsem tím mohl pokazit zážitek.

Nebudu lhát, udělal jsem chybu. V daný moment jsem si buď neuvědomil důsledky, nebo jsem jednal impulzivně – ale to není výmluva, jen pokus o upřímnost. S odstupem času si uvědomuju, jak moc důležité je dodržovat pravidla a ctít svět RP, ve kterém se všichni snažíme hrát co nejautentičtěji. Metagaming tohle všechno nabourává a já to už chápu.

Přiznávám, že jsem to podělal. Ale právě proto píšu – ne proto, abych se vymlouval, ale abych se omluvil a pokusil se to napravit. Váš server mám fakt rád. Trávil jsem tam spoustu času, poznal skvělé lidi, zažil hromadu super situací a nechci o to přijít kvůli jedné hloupé chybě.

Od doby, co jsem dostal ban, jsem měl čas přemýšlet nad tím, co RP vlastně je a co všechno obnáší. Učil jsem se z vlastních chyb, pročítal si pravidla znovu a snažil se pochopit, co bych měl dělat jinak. Pokud byste mi dali ještě jednu šanci, udělám všechno pro to, abych vám dokázal, že si ji zasloužím. Chci hrát férově, s respektem k ostatním hráčům a hlavně k pravidlům, která tenhle svět drží pohromadě.

Vážím si práce, kterou do serveru vkládáte, a chápu, že ne každý, kdo udělá chybu, by měl automaticky dostat odpuštění. Ale věřím, že právě to, že tuhle žádost píšu s pokorou a bez výmluv, ukazuje, že mi na tom opravdu záleží.

Děkuju vám za váš čas a za zvážení mé žádosti. Ať už se rozhodnete jakkoli, děkuju i za všechno, co pro komunitu děláte.

S úctou,
Tulen.

Admin: @SovietDog

18.4.2025 23:33

Nemusíš se snažit, každá žádost jenž jsi podal ať už byla či nebyla mířena mi ti byla zamítnuta, stejně tak jako tahle. Prosím tedy přestaň se snažit, nevyjde ti to.