Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UB ( Prodej za reálnou měnu)

Develon

Hráč

43
dnes v 11:50

Zdravím , rok se s rokem sešel zase (skoro) a i já si zde pokorně dávám žádost o unban. Přiznávám že prodej za reálnou měnu je vážný přečin , který vedl k obohacení jiných stran a poškození Rataje čehož lituju. Pokud by byla možnost sem ochoten se s ratajem nějak domluvit na nápravě. Bohužel před rokem sem se dostal do situace kdy sem prodával všechno a všem jen pro to abych sehnal peníze. Kvůli snižování stavu sem přišel o práci a hrozilo mi vyhození z baráku, to byl hlavní důvod kterej mě navedl k obchodu za reálnou měnu i zde. Nicméně i tato situace mě neomlouvá a to si uvědomuji. Taktéž bych se rád omluvil @Dzardys za to že byl nucen se zaobírat tímto problémem a řešit to což vedlo ke ztrátě jeho času a hádám že i nervů. Za toto mi prosím odpusť a pokud by ses rozhodl mi dát šanci , věz že už tě nezklamu. Roční pauza , i když se to nezdá mi dala víc než bych potřeboval. Novou ,lepší práci , koníček a to nejdůležitější. Vnitřní klid. Teď už nebudu hrát tím stylem takzvaně na win , je to jen hra , člověk si jí má užívat a ne jí prožívat. Rád bych byl ještě přínosem pro komunitu , a setkal se se starými známostmi. RP mi taktéž chybí, ale víc mi chybí ta komunita. Proto tě prosím o poslední šanci o to stát se na serveru lepším hráčem :) Zároveň bych rád popřál Veselé velikonoce a příjemné prožití svátků všem. Děkuji za vyřešení této žádosti .

dnes v 19:59

Čau stary , za mna by si si mohol zaslužiť druhu šancičku , aj keď si taký aký si taky jak Černak. 

- toyesk out

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
dnes v 20:50

Ahoj, věc jsem probral s Ratajem, dáme si na tebe větší pozor. Trest si skončí za měsíc.