Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

odvolání vůči banu (zdravý rozum)

Turk0s

VIP

14
dnes v 19:48

Dobrý den (kormoo)

Rád bych se tímto odvolal vůči banu ohledně zdravého rozumu 
Odkaz na video z dané udalosti přidávám Zde

Situace co se stalo:
Napojil jsem klasicky na server s tím že jsem byl v San Fierru a chtěl jsem si dojet do Blueberry do garáže, s tím že jsem viděl hromadu vozidel hlavně PSA, tudiž jsem se rozhodl údalost objet a tam stál právě týpek, který začal automaticky pálit, někdo si může říct že jsem tam neprojevil Fear a dle zdravého rozumu jsem se nezachoval, já si dovolím nesouhlasit.

Z jednoduchého důvodu, v okonolsti střelce a tedy nebezpečných situacích, má člověk 3 možnosti scénářu, který se i učí třeba na některých školách je to, UTEČ, SCHOVEJ SE, nebo ÚTOČ.

v scénáři, když bych utíkal, byla možnost, že by si mě střelec všimnul a začal střílet i po mně
Scénář schovej se, v téhle události, není schopen.
Scénař útoč, v době když útočník je otočenej, mi připadal a stále i připadá, jako ten nejlepší.

Dle mého usouzení jsem se zachoval nejlíp, jak jen mohl

To že osoba po srážce v 90ti km/h nerpila a po předložení důkazu AT ani nedal upozornění, či BAN, mě spíše více zaráží, než čin, který jsem provedl já. 

Prosím, aby na toto odvolání nahlédl NĚKDO jiný, krom GM Korma, protože mi přijde hloupý, se odvolávat ke stejnému člověku, který mi dal ban, do stížností, jak mi sám Kormoo navrhl, to opravdu dávat nechci, protože tohleto jednodušše neberu jako důvod na stížnost, chci pouze UB a smazání z historie banů

Děkuji.

dnes v 21:11

Zkoušel jsem na to nahlížet zleva, zprava, ze shora, ze spodu, zevnitř i dokonce zvenku. A pořád mi to teda nepřijde normální. Střelec zjevně bezprostředně neohrožoval tebe, tudíž ses měl ideálně sebrat a zmizet. 

Toto téma právě čte 1 uživatel: Wright