Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o ZKRÁCENÍ banu nebo unbanu

včera v 19:12, naposledy upraveno včera v 19:14 uživatelem golfik34

Ahojte,

tak abych se vyjádřil ke dnešnímu banu od @marekvoe ke kterému jsem nedostal šanci se nějakým způsobem vyjádřit. Jel jsem za PSA která očividně někoho naháněla, jakmile došlo ke střetu PSA s autem které ujíždělo, začal jsem brzdit a úmyslně jsem to naboural do auta které ujíždělo a očividně ještě ujíždět chtělo, chtěl jsem pouze pomoct.

Nevím proč jsem dostal ban za zdravý rozum a nevážení si vlastního života když jsem tu situaci dobře vyhodnotil a prakticky se mi nemohlo nic stát vzhledem k tomu že jsem měl 6ti bod. pásy a polo-rám chrom molybden, nevím kde AT vzal že jsem jel strašně rychle, když jsem brzdil (což je také uvedené  jako reason banu), to že moje auto vyletělo cca 2.5 metru do výšky už není moje chyba ale chyba fyziky která na serveru prostě takhle funguje, samozřejmě je tu pár věcí které jsem mohl vyhodnotit jinak a jinak se zachovat.

Ale vzhledem k tomu že jsem vše zaerpil tak jak bych měl tak nevidím důvod proč jsem dostal ban (obzvlášť na tak dlouhou dobu 5ti dní), byl bych rád kdyby se k tomu @marekvoe nějakým způsobem vyjádřil a zvážil můj požadavek aspoň o zkrácení banu (protože unban snad není ani možné dostat, jak všichni víme :D), je mi jasný že AT zde přiloží klip, kde je názorně zobrazeno přesně to co jsem zde napsal. Co se týče zdravého rozumu, tak si myslím že je spousta lidí co by tohle provedlo i v reálném životě.

Děkuji za zpětnou vazbu a případné řešení :D

golfik34

včera v 19:25

Ahoj, 

Rozhodně si nemyslím, že by spousta lidí toto udělalo v reálném životě. Kdyby jsi viděl jak kolem tebe proletí vozidlo a za ním policie, která jej pronásleduje, tak na to šlápneš a rozjedeš se za ní, abys jí pomohl? Nejen, že tím ohrožuješ sebe, ale i ostatní. Ty jsi vyloženě ještě skočil po tom vozidle, které jsi dokázal převrátit a následně jsi jej ještě přeletěl, kdy jsi začal padat z kopce. Taky jsem zvědav, jak bys ho ještě po tom nárazu dokázal vyjet nahoru. :)

To, že se ti nemohlo nic stát je klasická lež a Powergaming, což hráči používají celkem běžně. 6 bodové pásy, rám ani nic podobného z tebe nedělá nesmrtelného supermana. Jasně jsi porušil jak zdravý rozum - pronásledování policie při ujíždění vozu, tak nevážení si života - kdy jsi nasadil vlastní život na úkor dopadení ujíždějícího. Klip ti zde klidně ukážu, lze tam vidět jak letím za nimi a pak i jak srazíš vozidlo a sletíš z kopce, který si pak vyjedeš. 5 dní jsi dostal z důvodu tvé obsáhlé historie.

Zkrácení a unban zamítám.