Ahojte,
tak abych se vyjádřil ke dnešnímu banu od @marekvoe ke kterému jsem nedostal šanci se nějakým způsobem vyjádřit. Jel jsem za PSA která očividně někoho naháněla, jakmile došlo ke střetu PSA s autem které ujíždělo, začal jsem brzdit a úmyslně jsem to naboural do auta které ujíždělo a očividně ještě ujíždět chtělo, chtěl jsem pouze pomoct.
Nevím proč jsem dostal ban za zdravý rozum a nevážení si vlastního života když jsem tu situaci dobře vyhodnotil a prakticky se mi nemohlo nic stát vzhledem k tomu že jsem měl 6ti bod. pásy a polo-rám chrom molybden, nevím kde AT vzal že jsem jel strašně rychle, když jsem brzdil (což je také uvedené jako reason banu), to že moje auto vyletělo cca 2.5 metru do výšky už není moje chyba ale chyba fyziky která na serveru prostě takhle funguje, samozřejmě je tu pár věcí které jsem mohl vyhodnotit jinak a jinak se zachovat.
Ale vzhledem k tomu že jsem vše zaerpil tak jak bych měl tak nevidím důvod proč jsem dostal ban (obzvlášť na tak dlouhou dobu 5ti dní), byl bych rád kdyby se k tomu @marekvoe nějakým způsobem vyjádřil a zvážil můj požadavek aspoň o zkrácení banu (protože unban snad není ani možné dostat, jak všichni víme :D), je mi jasný že AT zde přiloží klip, kde je názorně zobrazeno přesně to co jsem zde napsal. Co se týče zdravého rozumu, tak si myslím že je spousta lidí co by tohle provedlo i v reálném životě.
Děkuji za zpětnou vazbu a případné řešení :D
golfik34
Ahojte,
tak abych se vyjádřil ke dnešnímu banu od [user:6356] ke kterému jsem nedostal šanci se nějakým způsobem vyjádřit. Jel jsem za PSA která očividně někoho naháněla, jakmile došlo ke střetu PSA s autem které ujíždělo, začal jsem brzdit a úmyslně jsem to naboural do auta které ujíždělo a očividně ještě ujíždět chtělo, chtěl jsem pouze pomoct.
Nevím proč jsem dostal ban za zdravý rozum a nevážení si vlastního života když jsem tu situaci dobře vyhodnotil a prakticky se mi nemohlo nic stát vzhledem k tomu že jsem měl 6ti bod. pásy a polo-rám chrom molybden, nevím kde AT vzal že jsem jel strašně rychle, když jsem brzdil (což je také uvedené jako reason banu), to že moje auto vyletělo cca 2.5 metru do výšky už není moje chyba ale chyba fyziky která na serveru prostě takhle funguje, samozřejmě je tu pár věcí které jsem mohl vyhodnotit jinak a jinak se zachovat.
Ale vzhledem k tomu že jsem vše zaerpil tak jak bych měl tak nevidím důvod proč jsem dostal ban (obzvlášť na tak dlouhou dobu 5ti dní), byl bych rád kdyby se k tomu [user:6356] nějakým způsobem vyjádřil a zvážil můj požadavek aspoň o zkrácení banu (protože unban snad není ani možné dostat, jak všichni víme :D), je mi jasný že AT zde přiloží klip, kde je názorně zobrazeno přesně to co jsem zde napsal. Co se týče zdravého rozumu, tak si myslím že je spousta lidí co by tohle provedlo i v reálném životě.
Děkuji za zpětnou vazbu a případné řešení :D
golfik34